Vlăduța Lupău le-a spus fanelor sale de pe internet și nu numai cum reușește să se mențină în formă, având în vedere că mai are foarte puțin timp și va aduce pe lume primul ei copil. Nimic nu se compară cu fericirea de a deveni mamă de băiat, așa cum și-a dorit mereu.

Vlăduța Lupău, despre felul în care se menține în formă

A mai rămas foarte puțin timp până când Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adi Rus, își vor strânge pentru prima dată fiul în brațe, iar multe dintre admiratoarele sale au vrut să afle tot mai multe lucruri despre perioada sarcinii fie pentru că se află în aceeași situație ca și artista lor preferată, fie pentru că se pregătesc pentru ceea ce urmează. Sinceră din fire, cântăreața a vorbit în repetate rânduri cu fetele care o urmăresc despre toate stările prin care trece, la scurt timp după ce a spus lumii întregi că ca aduce pe lume un băiat.

Partenera de viață a lui Adir Rus are emoții pentru ceea ce urmează, dar are mare grijă să nu le lase să pună stăpânire pe ea, în cazul în care nu sunt unele constructive. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta a fost întrebată cum reușește să se mențină în timpul sarcinii, care este meniul zilnic, iar răspunsul său nu a întârziat să apară.

Cântăreața a început prin a le transmite fetelor care stau cu ochii pe ea să nu fie invidioase pe faptul că ea poate mânca orice, la orice oră din zi și din noapte își dorește și arată bine. De asemenea, a ținut să menționeze faptul că nici măcar nu merge la sală, ci pur și simplu are genele foarte bune în acest sens. A spus și că este de părere că reușește să rămână la aceeași greutate, datorită faptului că își consumă foarte mult din energie pe scenă, când cântă în fața oamenilor.


”Meniul meu zilnic… Să nu fiți invidioase, fetelor, dar vă zic sincer: mănânc orice, oricând! Și nici nu merg la sală! Cred că genetica mea e bună în acest sens și cred că reușesc să-mi păstrez cât de cât kilogramele prin faptul că eu consum destul de multă energie cântând și pierzând nopțile… prin oboseală și de multe ori epuizare. Bine, trebuie să recunosc faptul că acum am pus ceva kilogrme pe mine, însă sunt normale… Suntem doi. (râde)”, a povestit artista, pentru viva.ro.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.