Vlăduța Lupău este pe ultima sută de metri cu sarcina. Artista face deja ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a fiului ei și al lui Adi Rus, copil pe care ambii și l-au dorit din toată inima și pe care nu doar ei, ci și întreaga familie îl așteaptă cu brațele deschis. Cântăreața a oferit chiar și câteva declarații, înainte cu câteva zile de a deveni mamă pentru prima dată.

Vlăduța Lupău a început numărătoarea inversă

Vlăduța Lupău și Adi Rus trec printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și fac ultimele pregătiri pentru momentul în care vor deveni părinți pentru prima dată. La finalul lunii mai, într-un interviu sincer pe care viitoarea mămică l-a acordat, aceasta a spus că au mai rămas zece săptămâni pănă când băiatul ei va veni pe lume, ceea ce înseamnă că se apropie termenul, iar la începutul lunii august, cântăreața va naște. Este extrem de emoționată, dar și pregătită pentru ceea ce va urma, având în vedere că va primi ajutor din partea celor dragi în ceea ce privește creșterea coilului, mai ales în primele luni de viață.

Deși la început a preferat să își țină sarcina ascunsă și a dezvăluit că va aduce pe lume un copil, după ce burtica era vizibilă și nu o mai putea ascunde cu ajutorul hainelor, acum artista vorbește liber despre ceea ce i se întâmplă. Și-a ținut mereu fanele la curent cu evoluția sarcinii, iar recent a mai dat o serie de declarații în acest sens.

Vedeta este conștientă că este foarte posibil să treacă prin această perioadă o singură dată în viață, în cazul în care nu va mai aduce pe lume și alții copiii, tocmai de aceea încearcă să se bucure cât mai mult cu putință de ea, deși vine la pachet cu multe griji. Viitoarea mămică are o mulțime de întrebări legate de ceea ce i se întâmplă, dar oricât de greu i-ar fi, așteaptă cu drag momentul în care își va strânge în brațe băiatul.


“Începem numărătoarea inversă……știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.