Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu sarcina și se pregătește intens pentru venirea pe lume a fiului ei și al lui Adi Rus, fiind încântată de faptul că va deveni mamă pentru prima dată, în ciuda faptului că a pus pe ea câteva kilograme bune, după cum au sesizat chiar și fanii ei în secțiunea de comentarii.

Vlăduța Lupău, pregătiri pentru venirea pe lume a fiului ei

Au mai rămas aproximativ două luni până când Vlăduța Lupău își va strânge în brațe fiul pentru prima dată, iar în momentul de față face ultimele pregătiri pentru ca micuțul să nu ducă lipsă de nimic, după ce va vedea lumina zilei. Nu există fericire mai mare pentru ea decât faptul că va avea un băiat, fix așa cum a visat mereu și tocmai de aceea vrea ca și locuința să fie gata din toate punctele de vedere, pentru primirea lui. Astfel, ea s-a apucat serios de treabă și de câteva zile cumpără toate cele necesare în acest sens.

Casa Vlăduței Lupău și a partenerului ei de viață, Adi Rus, nu este încă amenajată în totalitate și având în vedere, că vor deveni părinți în curând, vor să grăbească întregul proces. Frumoasa artistă a lipsit câteva zile bune de pe social media, motiv pentru care oamenii care o urmăresc zi de zi au crezut că are probleme cu sarcina, că a pățit ceva grav și au încercat să afle despre ce este vorba, dar fără a primi un răspuns prea curând. După o vreme, cântăreața a spus că a fost ocupată cu amenajarea casei pentru venirea pe lume a bebelușului.

Vlăduța Lupău s-a descris ca fiind omul șantierului, deoarece de câteva zile bune se plimbă prin toate magazinele posibile pentru a cumpăra, de exemplu, marmură, quarț, dar și mai multe obiecte sanitare. Toate comenzile durează aproximativ opt săptămâni și de aceea ea a încercat să le comande pe toate din timp, nedorind să aibă parte de surprize neplăcute cum i s-a întâmplat în trecut, când i-a pus pe muncitori să dea jos toată gresia pe care i-au pus-o din simplul motiv că nu îi plăcea felul în care arăta.

„Sunt omul șantierului. De câteva zile sunt în toate magazinele: de marmură, de quarț, de obiecte sanitare ... Cine e în șantier așa ca noi știe că toate comenzile durează minim 8 săptămâni. (...) Eu chiar am încercat să le comand pe toate din timp, însă mai am câteva chestii rătăcite și rămase și mă enervează. Și până nu le văd cu ochii mei, nu îmi plac. Am pățit. Au venit, au montat gresia, nu mi-a plăcut, au venit și au dat-o jos. Am comandat alta.”, a povestit Vlăduța Lupău, la Story.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.