Monica Tatoiu a povestit faptul că a luat o decizie radicală după ce o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt, pentru că și ea trebuia să își petreacă vacanța undeva prin zonă. Femeia de afaceri a urmărit cazul și nimic nu o mai poate convinge să plece unde și-a propus, înaintea ca știrea să ajungă și la urechile sale.

Ce decizie a luat Monica Tatoiu, după ce a urmărit cazul femeii ucise de rechin

Monica Tatoiu ar fi trebuit să se bucure de o vacanță de vis în Egipt, dar și-a anulat toate planurile pentru următoarea perioadă. Cazul româncei care a fost ucisă de un rechin, în timp ce era în concediu a îngrozit-o, deși a spus că nu îi este teamă de rechini în mod special. Femeia a considerat că ar fi mai bine să stea liniștită o vreme, mai ales că a avut și o premoniție înainte cu câteva ore înainte să afle de tragedia respectivă, după ce a citit despre vasul cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă.

Ea a spus că a mai avut parte de o experiență similară în trecut, mai exact în urmă cu 13 ani la San Luis, unde o fabrică de conserve de pește a deversat niște reziduri din pește cu sânge în mare și a avut loc la scurt timp o tragedie asemănătoare.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă.

Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. Unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a declarat Monica Tatoiu, pentru România TV.

La un moment dat, femeia de afaceri a ținut să le dea și o serie de sfaturi românilor care decid ca vara aceasta să călătorească în străinătate. Monica Tatoiu le-a sugerat acestora să nu intre de unii singuri în ape despre care nu au niciun fel de informație, pentru a evita o tragedie și pentru a nu sfârși ca românca ucisă de rechin în Egipt. Ea a ținut să mai precizeze și că trecutul nu poate fi schimbat.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

„Trecutul nu poate fi schimbat. Ce îi rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată nu intri în apă singur în zone necunoscute. Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.