Monica Tatoiu a acceptat cu mare drag invitația lui Denise Rifai de a lua parte la cea mai recentă ediție a emisiunii sale. Cum era de așteptat, nici femeia de afaceri nu a scăpat de întrebările picante ale moderatoarei. Cu lacrimi în ochi, ea a dat detalii cutremurătoare din trecut, a spus care este cel mai regret al său, dar și care este motivul pentru care și-a pierdut viginitatea.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a recunoscut că are un mare regret cu care trăiește de ani buni. Se pare că femeia nu poate să se ierte pentru faptul că nu și-a luat adio de la tatăl ei și nu poate trăi cu vina că nu i-a spus niciodată cât de mult l-a iubit. Relația cu părinții ei nu a fost tocmai una bună, dar tatăl ei avea niște principii de viață care nu i-au permis să se apropie de el, atât de tare pe cât și-a dorit la vremea respectivă.

Monica Tatoiu, moment de sinceritate

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt praoste, că femeile care fac artă sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu.Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a spus vedeta.

Mai mult de atât, Monica Tatoiu și-a pierdut virginitatea doar pentru a le face în ciudă părinților săi. Nu i-a plăcut deloc, dar mai apoin s-a bucurat că a scăpat, pentru că este de părere că femeile virgine nu sunt apreciate de bărbați, iar ea s-a simțit mai apoi îndrăgită, ceea ce i-a dat o senzație plăcută.

Citeste si:
7 lucruri la care bărbații sunt atenți în secret la femei
7 lucruri la care bărbații...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto. Așa l-am învățat și pe fiu-miu. Stay away (n.r. stai departe) de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele”, a mai spus Monica Tatoiu.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.