Cristina Șișcanu le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre perioada în care s-a confruntat cu depresia și care nu a fost deloc una ușoară nici pentru ea, nici persoanele din jurul ei care au încercat să îi fie alături și să o ajute așa cum au știut ele mai bine, chiar dacă la final cea mai bună soluție a fost să apeleze la ajutorul unui specialist.

Cristina Șișcanu s-a confruntat cu depresia

Cristina Șișcanu este cât se poate de sinceră cu fanii ei din mediul online, iar ori de câte ori are ocazia își rupe din timpul ei și organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a le răspunde oamenilor la tot felul de întrebări și pentru a-i ajuta să o cunoască mai bine. Un lucru pe care soția lui Mădălin Ionescu nu l-a ascuns niciodată este faptul că s-a luptat cu depresia, dar foarte puțini aveau idee cum a reușit aceasta să treacă peste momentele respective care au pus-o serios la încercare.

Ei bine, Cristina Șișcanu le-a vorbit recent fanilor ei despre acest subiect delicat pentru unii și le-a spus că a reușit să scape de depresie doar cu ajutorul terapiei, după ce a apelat la un psiholog. Tot ea a spus că a remarcat câteva îmbunătățiri vizibile, doar în momentul în care a trecut de primele ședințe. Vedeta nu a încetat nici să se roage la Dumnezeu și nici nu s-a dat vreo clipă bătută, fiind de părere că succesul vine și cu astfel de stări pe care ea trebuie să le depășească.

''De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședinte deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări...'', a declarat Cristina Șișcanu, pe contul ei oficial de Instagram.

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pe rețelele sociale de către niște urmăritori ceva mai răutăcioși. Aceștia au tras-o la răspundere pe vedetă pentru faptul că ținea geanta pe umăr, în timp ce se afla la un restaurant, iar ea nu s-a putut abține să nu le dea replica persoanelor care au remarcat acest detaliu.

''Să comentăm niște comentarii care mi-au fost lăsate. Întrebări: ''De ce mănânci la restaurant cu geanta pe umăr?''. Nu înțeleg aceste întrebări inutile, oamenii fac ce vor. Care e problema? Nu vă mai împiedicați de chestii d-astea nesemnificative.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Ce contează cum stă omul? În primul rând nu stăteam la restaurant și eram într-un loc în care spațiul era extrem de restrâns. Scaunul pe care stăteam era cu spătarul rotunjit și am încercat să agăț poșeta, însă nu stătea, masa era foarte mică abia aveau loc paharele.'', a zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.