Cristina Șișcanu a transmis, în prima zi de război, un mesaj emoționant în mediul online despre situația din Ucraina. Mai mult de atât, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu părea destul de îngrijorată pentru rudele sale prinse în mijlocul războiului, dar a fost doar o chestiune de timp și și-a văzut în continuare de viața sa, motiv pentru care urmăritorii ei au criticat-o în ce mai dur mod posibil.

Cristina Șișcanu a plecat în vacanță

La doar câteva ore după ce Cristina Șișcanu și-a exprimat gândurile legate de război pe Instagram, și-a luat bagajele și a plecat înt-o vacanță alegând ca destinație Veneția. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu doar că a postat imagini din locurile pe care le-a vizitat, dar s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, motiv pentru care internauții au desființat-o atât în secțiunea de comentarii, cât și prin intermediul mesajelor private.

Multora nu li se pare corect ca și soțul ei să se bucure de o vacanță, în timp ce rudele ei suferă și se află în mijlocul atacurilor armatei ruse. În apărarea sa, vedeta a spus că plecat în Veneția după ce s-a asigurat că membrii familiei sale din Ucraina se află într-un loc sigur. Cei care o urmăresc i-au transimis că ar fi trebuit să ajute un refugiat, nu să plece în vacanță, iar Cristina Șișcanu a avut ceva de zis și în acest sens.

„Am plecat după ce m-am asigura că membrii familiei din Ucraina sunt toți la un loc, la un loc sigur. Mi-ați spus că decât să mă duc la Viena, mai bine mă duceam să ajut un refugiat. Dragilor, știu că este moda asta a tuturor să lanseze acte de binefacere. Voi credeți că dacă mi-ar cere cineva ajutorul sau ar fi nevoie de ajutorul meu, că eu aș refuza? În contextul în care eram dispusă să primesc mulți oameni. Aici mă refer la soții verișoarelor mele, pe care eu nu i-am cunoscut, sunt rude cu mine prin alianță.

Eram pregătitiă să primesc zece persoane de care să am grijă în perioada asta, nu despre asta e vorba. Nu trebuie să facem lucrurile de fațadă. Mădălin mi-a explicat foarte clar, durerea este aceeași, fie că ești acasă(...) Ce putem face de acasă, aceleași lucruri le putem face și din Viena. Am gândit la rece, plătisem o deplasare. E important să fii rațional în aceste momente, să nu lași panica să te domine”, a declarat Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.