Oana Roman a fost acuzată de către un urmăritor de pe rețelele sociale de faptul că trăiește de pe urma averilor pe care tatăl ei le-a făcut. Așa cum era de așteptat, fiica lui Petre Roman nu s-a putut abține și a comentat în ceea ce privește toate acuzațiile care i s-au adus, direct pe contul lui de Instagram.

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei

Petre Roman a strâns bani frumoși la viața lui, iar mulți sunt de părere că o parte dintre aceștia au mers la fiica lui, care spun ei că nu va mai fi nevoită să muncească nici măcar o zi din viața sa. Cineva puțin mai curajos i-a adus acesteia acuzații dure pe contul ei de Instagram, unde i-a transmis că se plânge degeaba de faptul că muncește de dimineața până seara, pentru că trăiește din banii părinților ei, care nu au fost făcuți în mod cinstit.

Oana Roman este o persoană activă pe Instagram și vede toate mesajele pe care le primește din partea internauților și dacă nu le răspunde unora dintre ei este pentru că nu își dorește lucrul acesta. Având în vedere că o persoană care stă cu ochii pe ea pe Instagram a criticat-o pentru faptul că folosește banii furați de părintele ei acum câțiv ani, vedeta nu s-a putut abține să nu vină la rândul ei cu o replică tăioasă.

În prima fază, vedeta a rugat-o pe cea care și-a permis să facă asemenea afirmații să facă tot ceea ce face ea timp de o săptămână, iar mai apoi să își permită să vorbească. De asemenea, ea a spus că sunt niște aberații vorbele conform cărora ar trăi din banii tatăl lui ei și a refuzat să comenteze prea tare pe marginea acestui subiect, fiind de părere că este o manipulare oribilă. Deși au trecut ani buni de atunci, încă primește mesaje legate de acest subiect și i se pare șocant că există niște oameni atât de negri la la suflet.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.