Oana Roman și Marius Elisei au anuțat, în urmă cu câteva zile, faptul că au decis să o ia pe drumuri diferite, dar nimeni nu a știut până acum care a fost adevăratul motiv al despărțirii lor. Ei bine, fiica lui Petre Roman a considerat că a venit vremea să facă lumină în acest caz și să le povestească fanilor cum au stat, de fapt, lucrurile.

Oana Roman a dat cărțile pe față

În urmă cu mai bine de un an, Oana Roman și fostul ei partener de viață, Marius Elisei, au decis să divorțeze. Cea care a avut cel mai mult de suferit de pe urma acestei decizii dureroase a fost fiica lor, pe care fiica lui Petre Roman vrea să o țină cât mai departe de data aceasta, dar cu care este conștientă că trebuie să poarte o discuție în care să îi explice faptul că ea și tatăl ei nu se mai înțeleg și că nu vor mai locui în aceeași casă.

Deși părea că totul mergea bine între ei, în realitate nu a fost deloc așa, pentru că aveau mereu discuții, care se terminau cu niște certuri în toată regula peste care Oana Roman nu a mai putut să treacă, acestea fiind și motivul despărțirii lor. Într-un interviu pe care vedeta l-a acordat recent, a explicat faptul că au început să vadă lucrurile din jurul lor foarte diferit și că nu reușeau, de cele mai multe ori, să gestioneze situațiile în care se aflau, așa că au ales calea cea simplă pentru fiecare în parte.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman, pentru unica.ro.

Mai mult de atât, Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui fiicei sale alături de care a petrecut aproape opt din viața sa. Vedeta a povestit că au fost rare momentele în care s-au certat din cauza felului în care s-a comportat cu fiica lui, pentru că din acest punct de vedere nu are ce anume să îi reproșeze, impedimentele în relația lor fiind altele. De asemenea, a ținut să menționeze că nu i-a ajutat nimeni cu creșterea fiicei sale și că a fost un tată de nota 10 și este în continuare.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.