Oana Roman vrea să plece în vacanță fără Marius Elisei, care a refuzat să o însoțească deși fosta lui parteneră de viață a insistat să îi fie alături. În ciuda faptului că nu au o relație prea bună, cel puțin de la o vreme, ea și-a făcut datoria și l-a întrebat, iar mai apoi a fost șocată de răspunsul primit din partea lui. Cel mai probabil, se așteptat să accepte măcar de dragul copilului.

Unde vrea să plece Oana Roman în vacanță

Situația dintre Marius Elisei și Oana Roman nu este tocmai una fericită, iar fiica lui Petre Roman a anunțat deja separarea de fostul ei partener de viață pe rețelele sociale, dorind să fie sinceră cu toți oamenii care o admiră încă de la început. Bărbatul a refuzat să discute despre cele petrecute între el și fosta lui parteneră, dar fanii au aflat totul chiar de la ea și în plus le-a mai vorbit și despre vacanțele în care va pleca vara aceasta, dar fără tatăl fiicei sale care a refuzat să îi fie alături, oricât de tare ar fi încercat.

Oana Roman și Marius Elisei aveau o relație care dura de ani buni și nimeni nu ar fi zis că vor ajunge din nou în pragul despărțirii, deoarece părea că totul merge de minune în relația lor, iar cea care s-a bucurat cel mai tare pentru faptul că s-au împăcat după divorț a fost nimeni alta decât fiica lor, Isa. Micuța a suferit din cauza faptului că părinții ei divorțaseră, iar Oana Roman nu știa cum să reacționeze, dar i-a fost mereu alături, indiferent de situație.

Chiar dacă este o femeie singură de câteva zile, Oana Roman nu are de gând să lase ca lucrul acesta să îi strice planurile de vara aceasta și a decis să plece în vacanță chiar și fără Marius Elisei, care a refuzat-o din cauza faptului că are foarte multă treabă în magazinul lor de haine, iar ea este conștientă că depune foarte mult efort în acest sens și tocmai de aceea nu a insistat. Mai mult de atât, a mărturisit că are de gând să plece în Grecia și, de asemenea, să ajungă pe Coasta de Azur.

''Eu trebuie să ajung în Franța pentru că am niște treabă. Trebuie să ajung pe Coasta de Azur, măcar trei zile. Vreau să-mi programez și eu vacanță în Grecia la un moment dat. De vreo lună tot discutăm. El a zis că nu vrea să vină pentru că are foarte multă treabă. El se ocupă de o mică expansiune a business-ului cu haine și asta presupune destul de multă muncă.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Este un moment în care iarăși s-au adunat niște lucruri și trebuie să văd dacă putem să reușim să ajungem să le reglăm cumva sau dacă chiar nu se mai poate…nu știu. Eu tot încerc să găsesc variante, nu e vorba de o șansa, e vorba de a găsi modalități prin care să vedem dacă putem găsi căi pentru a ajunge la un numitor comun în anumite privințe. Iaa e mare și înțelege foarte multe lucruri, însă încerc s-o feresc cât de mult pot'', a declarat Oana Roman, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.