Jador a avut o reacție cu totul și cu totul neașteaptată, după ce a aflat că Ovidiu Neveu l-a provocat la o luptă în cușcă. Artistul nu neagă faptul că ar ieși învingător în fața rivalului său, dar pur și simplu a ținut să evidențieze faptul că lui îi place să cânte, nu să se bată și de aceea a refuzat din start ideea de a intra în jocul lui.

Jador, provocat la luptă de Ovidiu Neveu

Jador a fost provocat la o luptă în cușcă de către Ovidiu Neveu, care nu a avut prea multe cuvinte frumoase de zis la adresa lui, dar care l-a și amenințat. Acesta a spus că este dornic să îl trimită acolo unde este locul și să rupă corzile vocale, în ring, acolo unde el consideră că este locul bărbaților adevărați. De asemenea, el a spus că manelistul nu are nici cea mai mică șansă în fața sa și că doar gura este de el.

Mai mult de atât, el a spus clar că a fost prima persoană de la care artistul a primit o sută de euro, în timpul unei cântări. Din câte a spus el, îi oferea bani doar pentru că îi era milă, dar fanii lui Jador sunt de părere că bărbatul a făcut astfel de afirmații dure, doar pentru a-l determina pe Jador să lupte împotriva lui, ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că s-a lovit imediat de un refuz din partea sa.

”Vreau să îi rup corzile vocale și să îl trimit acolo unde îi este locul. El mi-a răspuns într-un fel la provocare, dar nu concret. O dă pe altele. Bărbații adevărați intră în ring, nu skanderberg. Vedem acolo care e mai bun. Nu îmi place falsitatea. Vrăjeală multă, asta e el.Este un fals Jador! M-am antrenat atâta timp, îl arunc în aer. Nu are șanse cu mine nici 10%. Nu cred că acceptă, doar gura e de el.

Prima cântare pe care a avut-o, mie mi-a cântat, iar prima sută de euro eu i-am dat-o lui. La Milano, să nu uite. Îi dădeau câte 5 euro, iar mie mi-a fost milă de el și i-am dat 100 de euro. Am și video. Prima lui sută câștigată ca lăutar a fost din partea mea, eu i-am dat-o. Și acum face aroganțe cu mine. Nu suport caracterele astea, falistățile astea”, a declarat Ovidiu Neveu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Jador a povestit că este la curent cu ultimele informații și că a văzut declarațiile lui Ovidiu Neveu în care îl provoca la luptă, dar a spus clar că el cântă, nu este bătăuș și că are respect pentru oamenii care chiar muncesc și care fac asta cu pasiune, printre aceștia aflându-se și bunul lui prieten, Cătălin Moroșanu. De asemeena, el i-a propus să facă un „skanderbeg bărbătește”, dar s-a lovit de un refuz, așa cum era de așteptat.

”Am văzut că m-a provocat Neveu. Se bate singur. Nu am eu când. Eu cânt, nu sunt bătăuș. Din respect pentru munca pe acre știu că a depus-o Moro și din respect pentru sportivii de performanță și oamenii care chiar trebuie să facă asta, nu niște măscărici și eu nu mă pot măscări, că nu e loc să mă măscăresc eu, îi las pe cei care știu să se bată, să se bată. Eu știu să cânt, eu cânt.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

I-am zis că dacă vrea, facem un skanderbeg bărbătește, că așa e frumos, fără să lovesc, că după aia dacă îl bat, plânge mama de mila lui și nu aș vrea să plângă mama mea. Ea e miloasă, plânge. Și eu plâng dacă îl doare”, a spus Jador la rândul lui, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.