Irina Rimes a dat detalii cu totul și cu totul neașteptate din viața profesională, în cadrul podcast-ului „Altceva cu Adrian Artene”, pe care fanii îl vor putea urmări în întregi pe data 02 iulie, începând cu ora 19:00, când va avea premiera. În cadrul acestuia, artista nu a vorbit și despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei, dar a simțit nevoia să își deschidă inima și a vorbit despre multe alte aspecte, motiv pentru care cei care o admiră sunt și mai nerăbdători să urmărească filmarea.

Irina Rimes vorbește despre viața profesională într-un podcast

Irina Rimes a fost mereu genul acela de artistă foarte sinceră cu fanii ei și chiar dacă aceștia nu au aflat de la ea anumite aspecte din viața personală în legătură cu care aveau o mulțime de întrebări, dar au ajuns să o cunoască mai bine prin intermediul pieselor sale. În trecut, artista de peste Prut nu a vorbit deloc despre relațiile sale, dar a scos atât de multe piese despre fostele relații, încât nici nu a mai fost nevoie să vorbească și a fost clar cât de mult a suferit și cât de greu i-a fost.

De la un timp, viața personală a vedetei nu mai stă ascunsă de ochii lumii, deoarece artista nu doar că se afișează peste tot cu noul ei partener de viață, dar a și povestit că este, în sfârșit, fericită. Ei bine, recent, a acceptat invitația de a merge în cadrul unui podcast pe care îl pot urmări în întregime începând cu data de 2 iulie, unde nu doar că a vorbit despre această perioadă din viața sa, dar unde a dat și detalii din spatele scenei.

Ceea ce foarte puțini știau despre ea este faptul că are anumite concerte unde stă mai mult timp să facă poze cu oamenii decât pe scenă. Pe Irina Rimes nu o lasă inima să îi refuze și plus că unii dintre admiratorii ei vin în fața sa cu o mulțime de povești despre felul în care muzica ei îi face să se simtă sau despre ce anume au realizat în timp ce au ascultat o piesă sau alta. Alți fani îi aduc cadouri și vor doar să îi ofere o îmbrățișare și chiar dacă pare ușor, nu este mereu sau cel puțin asta a declarat.

Uneori simt că sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu știu, concerte și eu stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om. Ar părea ușor, dar dacă stai pentru 100 de oameni să faci poză cu fiecare și mai ales…vin oameni care au de spus o poveste!

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

«Știi, eu am ascultat piesa ‹Nu știi tu să fii bărbat›, eu am realizat că soțul meu nu mă respectă și nu mă iubește, pentru că corespundea lucrurilor pe care le spui tu în piesă și am divorțat!» De aia stau până la ultima poză, doar că lucrurile astea nu te încarcă, lucrurile astea te descarcă în general, ajungi foarte obosit acasă și îți dai seama că asta este…”, a declarat Irina Rimes, în podcast-ul amintit.

„Eu mai mult dau la poze din mine decât pe scenă. Pe scenă eu cânt…eu am plăcere când sunt pe scenă și cânt pentru ei, dar mă simt bine cântând pentru ei, dar la poze este fix pentru ei, nu pentru mine și atunci eu simt că rup câte o bucățică și dau fiecărui om care vine și spune povestea lui, eventual se întâmplă să fie oameni cu povești de viață, care au traume și vin și spun «Eu am ascultat muzica ta…»Bine, pe mine mă flatează lucrul ăsta, dar până la urmă e ceva trist… «Eu am cancer și încerc să mă vindec și muzica mea e terapie pentru mine, face parte din vindecare!»”, a mai zis cântăreața/

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.