Irina Rimes a oferit o serie de declarații despre sacrificiile pe care le-a făcut la începutul carierei, de care își aduce aminte mereu, mai ales că nu i-a fost chiar atât de ușor pe cât pare în toate privințele. Artistei nu i-a picat nimic din cer, ci a fost nevoită să depună eforturi considerabile, inclusiv din punct de vedere financiar.

Irina Rimes a făcut sacrificii la începutul carierei

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și și-a cucerit fanii, încă de când a lansat piesa „Visele”, care a avut un succes imens și care a ajutat-o să urce tot mai sus în topurile muzicale. După aceea, lucrurile au început să vină de la sine, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, iar între timp, cântăreața a lansat patru albume, ultimul dintre ele intitulându-se „Acasă” și fiind cel mai de suflet proiect al Irinei Rimes. De asemenea, cântăreața a lansat chiar și un documentar prin intermediul căruia a vrut să arate lumii întregii că viața de artist nu este doar lapte și miere cum pare din exterior, ba din contră.

Vedeta a făcut sacrificii imense pentru cariera sa chiar și la începuturi, când a fost nevoită să facă și un împrumut pe care l-a achitat în urmă cu aproximativ trei ani, doar pentru a putea să facă tot ceea ce și-a propus pe plan muzical, fără a avea grija banilor care sunt o problemă majoră pentru toți artiștii aflați la început de drum.

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a declarat Irina Rimes, în podcast-ul lui Andi Moisescu.

Tot în podcast-ul menționat, Irina Rimes a recunoscut cănu avea nici cea mai mică idee despre cum stau lucrurile în industria muzicală, dar că a reușit să le prindă pe parcurs. Deși viața i-a dat mai multe lovituri dure de când s-a mutat în România, în momentul de față este cu adevărat fericită, iubește și are succes pe plan muzical așa cum a visat mereu. În plus, face parte și din juriul de la Vocea României, motiv pentru care este extrem de recunoscătoare.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am». Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a mai zis ea.

Citeste si:
Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră. Cum a ajuns să facă...
Irina Rimes se pregătea...


„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla's Dreams, The Motans (…). Cred că era un loc liber (…). E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest este foarte greu”, a adăugat Irina Rimes.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.