Deși, la prima vedere, părea că Brigitte Pastramă a fost cea care a pus capăt relației, vedeta a recunoscut că a fost, de fapt, părăsită de către bărbatul alături de care trăia de ani buni. La scurt timp după ce a dat aceste declarații, ea a postat un alt mesaj tăios în mediul online pentru fostul ei partener.

Brigitte Pastramă, mesaj pentru Florin

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de la un timp relația dintre Florin și Brigitte Pastramă nu mai mergea deloc bine, iar multă lume ajunsese să se întrebe în ceea ce îi privește de ce anume mai stăteau împreună, dacă nu se mai înțelegeau deloc. Nu doar că nu mai ajungeau la un numitor comun, dar bruneta l-a acuzat pe partenerul ei în repetate rânduri de faptul că a fost violent cu ea, dar se pare că l-a iertat de fiecare dată pentru faptele sale, iar când se afișau la tot felul de evenimente păreau cuplu perfect, în casa căruia nu există niciun fel de problemă.

Ei bine, lucrurile nu au stat atât de bine între ei pe cât lăsau să se vadă, iar în urma tuturor scandalurilor care au izbucnit între ei, s-au separat. Mulți au crezut, în urma declarațiilor date de vedetă, că ea a fost cea care a pus piciorul în prag și i-a zis adio fostului partener, dar se pare că Florin Pastramă a luat decizia finală și cea mai bună pentru fiecare dintre ei.

Așa cum era de așteptat, Brigitte Pastramă a făcut mai multe postări cu subînțeles în mediul online, iar ultima dintre acestea le-a atras din nou atenția celor care o urmăresc la orice pas. Vedeta a postat un pasaj din Biblie, care îi este dedicat în mod evident bărbatului în care a avut încredere și pe care l-a iubit ani de-a rândul, dar care a reușit să o dezamăgească așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum.

"Dar iată că voi vă hrăniti cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviti, jurați strâmb, aduceți tâmâle lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți... Și apoi veniți să vă infătisati înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: 'Suntem izbăviți!', că iarăși să faceți toate aceste urâciuni! Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o pesteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta" zice Domnul. Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Ține; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propaseste calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?", a transmis Brigitte Sfăt, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.