Despre Mihai Trăistariu s-a zvonit zilele acestea că își dorește să facă transplant de corp, iar el nu s-a putut abține să nu dea câteva declarații în acest sens. Artistul a spus clar dacă își va face sau nu o asemenea intervenție, dar a mai vorbit și despre alte operații estetice pe care le-a luat în calcul pentru viitor.

Mihai Trăistariu a vorbit despre transplantul de corp

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Trăistariu a dat o serie de declarații controversate despre un eventual transplant de corp, pe care oamenii l-au înțeles greșit, mai ales după ce a postat și o filmare a unui medic italian în care vorbește clar despre acest subiect.

Întrebat dacă își dorește în adevăratul sens al cuvântului să facă un o asemenea intervenție, iar el fiind sincer din fire, a simțit nevoia să lămurească pe toată lumea. Ei bine, cântărețul a recunoscut că nu vreau să facă o operație estetică și îi este greu să creadă că își imaginează cineva faptul că își va tăia capul. De asemenea, a povestit că și-a făcut implant de păr și crede că este suficient, dar nu neagă faptul că la bătrânețe va apela la ajutorul medicului estetician, mai ales că nu are un trup perfect și nici înălțimea ideală.

„Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică. Legat de știrea cu transplantul de păr, e o prostie. Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul. Mi-am făcut doar implant de păr și cred că e suficient. Poate la bătrânețe voi apela la vreo operație estetică, dar deocamdată eu sunt mulțumit de felul în care arăt. Poate că dacă eram frumos și înalt, nu mă mai preocupam de voce. Eu nefiind, a trebuit să dau din coate. Alții, care sunt mai frumușei, reușesc mai repede. Este valabil atât la băieți cât și la fete”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Mai mult de atât, Mihai Trăistariu este de părere că oamenii nu se mai comportă la fel de bine ca în trecut cu artiștii lor preferați. Acesta a atras atenția asupra faptului că acum 20 de ani, lumea interacționa într-un fel diferit cu vedetele, pe care acum le detestă și pe care nu le mai privesc ca pe niște persoane demne de admirația lor. Cântărețul a urmărit comentariile pe care colegii lui de breaslă le primesc și nu a fost prea încântat de ceea ce a citit.

Citeste si:
Fastingul, de la A la Z: Ce înseamnă, cum se face și cum poate...
Fastingul, de la A la Z: Ce...

„Acum 20 de ani lumea interacționa altfel cu artiștii. Aum lumea detestă vedetele. Oamenii văd adevărata față a unor vedete, mai ales că multe apar în tot felul de show-uri, în reality-showuri. Nu le mai privesc ca pe niște persoane wow, ci ca pe niște ciurucuri… S-a pierdut mitul vedetei wow. Le desconsideră. M-am uitat la colegi de-ai mei. Nu vreau să dau nume. Comentariile sunt amestecate. Nu ești doar iubit. Acum 20 de ani nu erau așa, veneau fanii, urlau, plângeau… Veneau cu afișe la concerte. Nu se mai manifestă la fel… Pe net sunt mai vehemenți și mai răutăcioși…”, a mai zis el, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.