În ultimii ani, viața Andreei Bălan s-a schimbat în totalitate, mai ales că a trecut printr-un divorț și, de asemenea, a fost pe punctul de a-și pierde viața, după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Clara. Cântăreața a trecut prin multe situații grele, dar a reușit să se mențină pe linia de plutire și să demonstreze că este o femeie puternică.

Andreea Bălan, despre schimbările din viața sa

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară și chiar dacă nu a avut parte de o viață prea ușoară, mai ales în ultimii ani, artista a reușit să găsească un echilbru în toate. De asemenea, toate experiențele mai puțin plăcute prin care a trecut au învățat-o să nu se mai sperie din orice și, de asemenea, să ajungă la concluzia că existăm pe acest Pământ, pentru a deveni mai înțelepți și mai evoluați din punct de vedere spiritual.

Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a loui George Burcea a povestit că depide de fiecare om în parte cum alege să privească situațiile negative din viața sa: din persespectiva de victimă sau din perspectiva celui care își asumă responsabilitatea și care se întreabă mereu ce poate învăța din experiența respectivă. Din câte a dat de înțeles, blondina s-a încadrat în cea de-a doua categorie.

‘’Am trecut prin multe, atât în plan personal, cât şi în carieră, şi nimic nu mă mai surprinde şi nu mă mai sperie. Eu cred că suntem aici, pe Pământ, ca să învăţăm în permanenţă, şi astfel trecem prin anumite situaţii pentru a deveni mai înţelepţi şi mai evoluaţi spiritual. Depinde de fiecare cum alege să privească situaţiile negative – din perspectiva de victimă (ceilalţi sunt de vină) sau din cea de elev (îmi asum responsabilitatea) şi mereu să te întrebi: „Ce pot învăţa din ce mi s-a întâmplat?. Dacă schimbăm perspectivele asupra lucrurilor care ni se întâmplă, viaţa devine mult mai uşoară şi mai frumoasă’’, a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Mulți oameni au criticat-o pe artistă pentru faptul că s-a afișat cu zâmbetul pe buze, chiar și în situațiile mai puțin plăcute din viața sa, iar Andreea Bălan a dorit să atragă atenția asupra faptului că nu a procedat mereu în felul acesta, ci le-a arătat oamenilor care o apreciază și care o urmăresc imagini și din momentele mai puțin plăcute din viața sa, când se afla la terapie sau de pe vremea când a fost înșelată. Mai mult de atât, a atras atenția și asupra faptului că există chiar și filmări pe canalul ei de YouTube, pe care cei care se îndoiesc de spusele sale le urmăresc.

‘’Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă, când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV, iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute. Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată. Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe’’, a mai zis el.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.