Andreea Bălan a făcut declarații neașteptate despre viața personală și a spus că vrea să își trăiască iubirea departe de camerele de filmat, departe de presă și de oricine altcineva care ar putea să îi strice buna dispoziție. Artista a învățat din greșelile pe care le-a făcut în trecut și vrea să se bucure în liniște de toate momentele frumoase care vor urma să se întâmple în viața sa.

Andreea Bălan a vorbit despre viața personală

Andreea Bălan nu a avut deloc noroc în dragoste, în ultimii ani din viața, dar se pare că de când a început să nu își mai expună relația în public, lucrurile îi merg din ce în ce mai bine. Din acest motiv, preferă ca de acum înainte să nu mai discute deloc despre statusul ei relațional, după cum chiar ea a povestit într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. Crede că este suficient cât de mult s-a discutat în trecut despre relațiile sale iubire și a venit momentul ca ea să își trăiască iubirea departe de publicul ei, dar și de presă.

Deși a spus că nu va mai da detalii în acest sens, la finalui interviului, Andreea Bălan a explicat că în prezent este curtată de un bărbat puternic, care știe ce vrea de la viață și care nu se lasă intimidat sub nicio formă de statutul pe care îl are ea. De cele mai multe ori, vedetelor precum fosta parteneră de viață a lui George Burcea, le este greu să își refacă viața, dar se pare că nu este și cazul artistei care și-a dat șansa de a fi fericită din nou și de a o lua de la început.

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. (...) Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Fosta parteneră de viață a lui George Burcea este gata pentru nou capitol din viața sa și nu spune nu nici măcar ideii de a merge din nou în fața altarului, deși a suferit enorm de pe urma căsniciei pe care a avut-o și din care au rezultat cele două fiice ale ei pe care le iubește mai tare decât orice pe lume, Ella și Clara. Îndrăgita artistă a susținut, de asemenea, că a învățat să se bucure de prezent, de fiecare clipă petrecută cu fetele sale și cu toate persoanele pe care le iubește cu adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

„Bineînţeles! (n.r își dorește să se căsătorească). (...) Am învăţat să trăiesc prezentul şi să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu fetele mele şi cu persoanele pe care le iubesc. Îmi doresc să mă bucur de tot ceea ce am realizat până în prezent, sa fim sănătoși, iar restul va veni de la sine. Nu îmi lipseşte absolut nimic”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.