George Burcea a dat tot din casă și a spus lumii întregi cum se înțelege eu cu partenera sa de viață, Viviana Sposub, în ciuda a tot ceea ce s-a zis despre ei și despre relația lor. De asemenea, fostul soț al Andreei Bălan a spus și care este modalitatea prin care reușesc să treacă peste momentele mai puțin frumoase din viața lor.

George Burcea, despre relația cu Viviana Sposub

Au trecut mai bine de doi ani de când Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună. Fostul soț al Andreei Bălan i-a plăcut din prima clipă în care a văzut-o de ea, doar că vedeta nu a vrut să îi dea nici cea mai mică atenție, deoarece nu își formase deloc o părere bună despre el, având în vedere scandalul în care era implicat la vremea respectivă cu mama copiilor lor. Făcând parte din aceeași emisiune, cei doi au început să petreacă foarte mult timp împreună, să se cunoască mai bine și să realizeze faptul că au foarte multe lucruri în comun.

De asemenea, au decis să se mute împreună în perioada pandemiei, timp în care și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că ar merita să stea în aceeași casă și după aceea. Ei bine, timpul a trecut, iar relația lor este pe zi ce trece tot mai puternică, deși ca în orice cuplu și în al lor mai există momente în care nu se înțeleg, dar pe care știu cum să le gestioneze. Într-un interviu pe care George Burcea l-a acordat de curând, a povestit cum se înțeleg ei de când stau împreună și se comportă ca o adevărată familie, dar mai ales cum reușesc să treacă peste momentele mai puțin bune, care le dau bătăi de cap amândurora.

George Burcea nu a negat că el și Viviana Sposub au adesea discuții în contradictoriu, dar secretul lor este că fiecare știe când să lase de el, astfel încât totul să se termine cu bine. De asemenea, actorul a spus că lui îi place tot ceea ce întâmplă în relația lor care este condimentată cu sare și piper. Tot el a zis că niciodată nu lasă ca supărarea să dureze la nesfârșit, pentru că mai apoi ar apărea tot felul de frustrări și nu ar fi în regulă pentru niciunul dintre ei.

”Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine. Mie îmi place ce se întâmplă în relația noastră”, a declarat iubitul Vivianei Sposub, pentru impact.ro.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...


”După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit. Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigare, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știu, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină”, a mai zis actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.