Dana Budeanu a făcut câteva afirmații destul de dure despre viitoarea soție a lui George Simion, despre care nu are o părere prea bună și pe care l-a luat la rost în repetate rânduri. Imediat după ce informația conform căreia bărbatul se va însura cu o tânără de 24 de ani a început să circule pe internet, vedeta și-a dat cu părerea pe aplicația sa, unde este urmărită de zeci de persoane, care o știu de pe vremea când întreaga ei activitate se desfășura pe YouTube.

Cine este viiitoarea soție a lui George Simion

Dana Budeanu este genul acela de vedetă care nu se teme să comenteze despre orice și despre oricine îi atrage atenția sau o enervează. Vedeta are și o listă neagră cu persoane pe care nu le are la suflet și cărora le analizează fiecare mișcare. Pe aplicația unde oamenii o urmăresc de mai bine de un an, de când și-a încetat activitatea pe canalul ei de YouTube, unde obișnuia să posteze în fiecare luni.

În doar câteva săptămâni, ea reușise să strângă zeci de mii de urmăritori pe canalul lui, dar și milioane de vizualizări la videoclipurile sale care, în același timp, deveneau virale și pe TikTok, iar oamenii foloseau sunetele cu ea și se amuzau extrem de tare. Din nefericire pentru aceștia, Dana Budeanu mai poate fi urmărită doar pe aplicație, unde este destul de activă, dar unde nimic nu este gratuit. Cei curioși trebuie să plătească un abonament anual, pentru a avea acces la informații.

Tot pe aplicația cu pricina, Dana Budeanu a vorbit recent despre viitoarea soție a lui George Simion despre care a dat o serie de detalii pe care nimeni nu le știa despre ea. Se pare că tânăra are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, la grupul AUR, ceea ce nu a părut deloc o surpriză pentru ea. Mai mult de atât, Ilinca se ocupă din plin cu organizarea nunții și postează pe social media imagini de la întâlnirile în acest sens, motiv pentru care Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu facă o serie de glume pe marginea acestui subiect.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României și al partidului care va avea, nu-i așa, ‘70% din voturi în 2024’!

Citeste si:
Dana Budeanu, ironii la adresa lui Maurice Munteanu. Care a fost...
Dana Budeanu, ironii la...

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit! Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, a scris Dana Budeanu în aplicațe, conform gândul.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.