Social 19 Mai 2022 09:12 de Clara Vacaru
George Simion, președintele partidului AUR, a încercat miercuri seară să intre în sediul televiziunii Digi24, dar a fost împiedicat de paznicii postului. Simion a făcut scandal, iar angajații televiziunii au chemat poliția.

George Simion susține că a vrut să intre în sediul instituției pentru a-și spune punctul de vedere legat de declarațiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, care într-o emisiune la Digi24 a spus că AUR urmărește interesele Rusiei, scrie g4media.ro.

Paznicul sediului nu l-a lăsat să intre, motiv pentru președintele AUR a început să facă scandal și chiar l-a jignit pe angajat:

”Bă, tu cine ești? Nesimțitule! Ia mâna de pe mine”, îi spune Simion angajatului, care însă nu s-a lăsat intimidat și i-a spus să iasă din curtea televiziunii, deoarece este proprietate privată.

Angajații Digi24 au chemat poliția

Pentru că nu a vrut să plece la sugestiile paznicului, angajații au chemat poliția.

”Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion, înainte de venirea echipajelor de poliție. La sosirea oamenilor legii, Simion s-a calmat și a plecat din curtea televiziunii. Imaginile au fost postate pe Facebook chiar de către președintele AUR.

Ministrul Energiei se simte hărțuit de George Simion

Întrebat, ieri, la Palatul Parlamentului, dacă se simte hărţuit în continuare de Simion, Virgil Popescu a spus: "Este evident. Toată lumea vede. Nimeni nu se ascunde pe holurile Parlamentului, nimeni nu s-a lăsat intimidat, niciun coleg de-al meu de ceea ce face dumnealui şi sunt convins că votul de astăzi (votul din plenul Camerei Deputaţilor pe proiectul legii offshore - n.r.) a arătat că, orice ar face, România merge înainte pe drumul independenţei energetice", a spus ministrul, înainte de votul legii offshore din Camera Deputaților.

În luna februarie, Virgil Popescu a anunţat că va depune plângere penală împotriva lui Simion, după ce acesta din urmă l-a agresat în timpul dezbaterii unei moţiuni simple din Parlament, informează Hotnews.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.