Anamaria Prodan a oferit noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, care se află în plin proces de desfășurare și chiar dacă apele s-au mai calmat între ei și nu s-au mai atacat atât de des în mediul online, fiecare știe clar ce vrea să obțină de pe urma separării și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a obține acel ceva.

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre divorț

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul în, în urmă cu un aproximativ un an, a început un întreg scandal între Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, în ziua în care el însuși a decis să depună actele pentru divorț. Sexy impresara a avut un șoc în clipa în care a aflat din presă faptul că bărbatul pe care îl considera soarele familiei sale și cel mai important din viața ei vrea să se despartă de ea, după tot ceea ce a făcut pentru el de-a lungul anilor și pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit în carieră.

De asemenea, toată lumea știe că au continuat certurile lor, în public, luni la rând. Cei doi foști soți și-au adus acuzații grave, s-au jignit și au încercat să se pună unul pe celălalt într-o lumină proastă prin intermediul aparațiilor pe care le-au avut în totul felul de emisiuni TV sau online, unde au făcut dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate, despre care în mod normal nu ar fi adus vorba.

Între timp, Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tătic, și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc, iar discuțiile dintre el și fosta soție s-au mai calmat. Recent, însă, impresara a fost întrebată și rugată să răspundă sincer, dacă a mai ținut legătura cu fostul antrenor al Universității Craiova. Ei bine, vedeta a povestit că discută cu acesta doar stricutul necesar, despre aspecte care țin de copilul pe care îl au împreună și, de asemenea, a zis că întregul proces de divorț va dura până când se vor înțelege clar în ceea ce privește lucrurile care aparțin copiilor ei, ci nu lui.

‘’Vorbesc cu el strictul necesar, când vine vorba de copilul nostru. Eu mă amuz cu el la telefon de tot ceea ce scrie presa. Mă întreabă dacă am dat interviul cutare, îl întreb dacă a transmis pe undeva ceva... Îl întreb dacă paparazzelile celebre, exclusive ale unor publicații sunt reale sau nu, și mă distrez foarte tare. Restul este așa cum știți, procesul merge înainte, până în momentul în care ne vom înțelege foarte clar asupra tuturor lucrurilor care aparțin, în exclusivitate, copiilor mei. Cât despre alte povești și apariții ale amantelor și toate lucrurile astea urâte, care au apărut în ultima perioadă, da, am timp o viață să văd de unde au apărut, cum, cine le-a trimis, pentru ce...’’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.