Fanii și-au pus tot felul de întrebări legate de motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu nu s-au căsătorit în momentul de față. Fiecare este liber să își dea cu părerea, dar adevărul îl știu numai ei. Recent, frumoasa artistă a spus întregul adevăr, sub privirile curioase ale admiratorilor.

Lora, despre căsătoria cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate, dar și cele mai urmărite cupluri de la noi, iar luând în calcul faptul că sunt de foarte multă vreme împreună, oamenii au început să își pună tot felul de întrebări legate de nunta lor despre care s-a scris atât de mult, dar care încă nu a avut loc. Mulți au vrut să afle când anume își vor uni cei doi îndrăgostiți destinele atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu, iar unii au putut să jure că se va întâmpla anul acesta.

Pentru cei care au așteptat cu sufletul la gură să o vadă pe frumoasa artistă îmbrăcând rochia de mireasă anul acesta și pășind în fața altarului, ea a avut o veste proastă. Se pare că nici în 2022 nu va avea loc marele eveniment, pentru că a fost un an greu, iar cântăreței nu i-a stat gândul l-a măritat, după cum ea însăși a declarat. În general, ultimii ani din viața lor nu au fost unii despre care să discute cu zâmbetul pe buze.

Pandemia de coronavirus, de exemplu, a avut un impact mare asupra celor doi îndrăgostiți, care se aflau într-o vacanță în Bali, unde au și rămați blocați pentru aproximativ șase luni; timp în care zborurile le-au fost anulate de mai multe ori. Când au ajuns acasă, nimic nu a mai fost la fel, iar pandemia a continuat, urmând ca mai apoi să înceapă războiul din Ucraina, astfel au fost nevoiți să anuleze planurile de nuntă pe care le aveau. Într-un interviu pe care Lora l-a acordat recent a zis că anul 2023 va fi anul lor și că speră să nu se mai întâmple nimic până atunci.

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război.

Citeste si:
George Simion nici nu s-a căsătorit bine că deja se gândește la...
George Simion nici nu s-a...

Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic.”, a declarat Lora, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.