Nici măcar nu s-a căsătorit, că deja George Simion pare că se gândește la divorț, iar ultimele declarații pe care le-a dat mai mult ca sigur o vor enerva la culme pe proaspăta lui soție, Ilinca Munteanu. Acesta a dat de înțeles faptul că este conștient că povestea lor de iubire nu va dura o veșnicie și nu s-a temut nici să o spună cu voce tare în fața tuturor.

George Simion, gânduri legate de divorț

Pe data de 27 august, George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele și au dat o petrecere de zile mari, în comuna Măciuca, eveniment la care au luat parte undeva la peste 10.000 de români. Aceștia s-au înfruptat din tonele de mâncare pe care liderul AUR le-a avut disponibile la eveniment și s-au distrat alături de cei doi îndrăgostiți. Îmbrăcați în alb și cu gânduri bune, au avut acces la nuntă pe bază de brățară întocmai ca la orice festival mare din țară.

Totul a fost bine organizat, dar cu toate acestea, a rămas o mulțime de mâncare pe care politicianul a spus că o va dona oamenilor sărmani, care au nevoie cu adevărat de ea. Acesta a spus că face tot ceea ce îi stă în putință pentru românii lui și nu a vrut să se abată de la regulă nici când a venit vorba de una dintre cele mai importante zile din viața sa.

La scurt timp după nuntă, a apărut și un zvon conform căruia Ilinca Munteanu ar fi însărcinată la cei 22 de ani ai săi, dar se pare că este doar un zvon sau cel puțin asta a declarat soțul ei. Cu toate acestea, George Simion a zis că el soția își doresc șase sau șapte copii, doar că nu este timpul acum.

„Ilinca nu este încă însărcinată. E adevărat că ne dorim șase-șapte copii!”, a declarat George Simion, pentru click.ro.

La doar câteva zile de la nuntă, George Simion se gândește deja la divorț și a vorbit despre acest aspect, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Acesta pare conștient de faptul că nu va dura pentru totdeauana căsnicia cu Ilinca Munteanu și se așteaptă să se despartă, la un moment dat.

”M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a mai declarat liderul AUR, pentru sursa citată.

Citeste si:
Efectele economice ale războiului din Israel. Violențele vor...
Efectele economice ale...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.