Nicole Cherry și-a dorit să devină mamă tânără, nu s-a lăsat până când visul nu i s-a îndeplinit, iar acum se consideră cea mai fericită femeie din lume, mai ales că are parte și de susținere din partea celor dragi. Vedeta a povestit, într-un interviu acordat de curând, cum se descurcă în rolul de mamă în care a dat de înțeles că se descurcă de minune.

Nicole Cherry și-a luat rolul de mamă în serios

De când a devenit mamă, viața lui Nicole Cherry s-a schimbat în totalitate, iar artista a început să își dedice întreaga viața creșterii fiicei sale pe care o iubește din tot sufletul și pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață, Florin Popa, și-au dorit-o enorm. Deși nu a avut o sarcină tocmai ușoară și s-a ales cu câteva kilograme în plus, cel mai important lucru pentru frumoasa artistă a fost faptul că Anastasia a venit pe lume perfect sănătoasă și că nu a avut probleme cu ea nici după aceea.

Vedeta le arată aproape zilnic faptul că rolul de mamă o prinde de minune și că deși are un copil, nu a renunțat să se bucure de viața sa, așa cum fac alte femei. De exemplu, recent, soția lui Florin Popa a fost surprinsă la petrecerea organizată de Global Records în cinstea Innei, unde s-a distrat de minune și de unde a și postat câteva imagini pe rețelele sociale.

În ceea ce o privește pe fiica sa, Nicole Cherry a spus că Anastasia este bine, că a trecut de perioada colicilor și că încearcă să îi facă un program cu care să se obișnuiască și pe care să îl respecte. Mai mult de atât, cântăreața a povestit că îi este recunoscătoare mamei sale, pentru faptul că este mereu acolo să o ajute, dar și lui Florin Popa de susținerea căruia s-a bucurat încă de la bun început. În ceea ce privește kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, Nicole Cherry a spus că aproape a ajuns la forma inițială și nu poate decât să se bucure în acest sens.

‘’Anastasia e bine. Am reușit să trecem de perioada colicilor, să ne acomodăm, să facem chiar și un program. Suntem bine. Mama mea de fiecare dată este acolo să mă ajute și e un suport foarte mare pentru mine, dar eu zic că ne-am descurcat extrem de bine. Florin este extrem de implicat în creșterea micuței și nu am avut niciun fel de problemă. Am avut susținerea lui de la bun început și asta m-a ajutat foarte mult și pe mine să fiu ok din punct de vedere psihic, să nu am depresii’’, a declarat Nicole Cherry, la Antena Stars.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

‘’Am reușit să ajung la forma inițială. Nici nu am făcut exces în sarcină ca să am kilograme multe în plus și cumva a vrut să îmi ușurez perioada de după sarcină, să reușesc să ajung rapid la kilogramele de dinainte. Am avut grijă la alimentație, am avut grijă să nu fac exces și să mănânc porții mai micuțe și în rest, Anastasia m-a ținut în priză’’, a adăugat artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.