Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu câteva luni bune, iar multe dintre fanele sale din mediul online au vrut să afle chiar de la soția lui Florin Popa în ce măsură s-a schimbat viața sa, după venirea pe lume a Anastasiei. Sinceră din fire, cântăreața a oferit niște declarații clare în acest sens dând de înțeles că deși are un copil, ea se consideră încă un copil.

Nicole Cherry, despre schimbările din viața sa

Nicole Cherry și-a dorit, încă de pe vremea în care era doar o adolescentă, să fie mamă tânără, iar visul i s-a îndeplinit în urmă cu mai puțin de un an. Artista s-a bucurat enorm în momentul în care a aflat că va avea o fetiță pe care a numit-o Anastasia, în urma unui vis pe care l-a avut în legătură cu numele copilului ei și despre care crede că și l-a ales, într-un fel sau altul, de una singură. După ce vedeta și-a botezat fiica și s-a cununat cu partenerul ei de viață, Florin Popa, fanele sale au vrut să afle cum anume s-a schimbat viața sa după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Cunoscuta artistă a povestit că nu doar pentru ea lucrurile au luat o altă întorsătură, ci și pentru soțul ei, care o ajută când are nevoie de el, în ceea ce privește creșterea Anastasiei, dar niciunul dintre ei nu regretă nimic din ceea ce li se întâmplă, pentru că este un sentiment pe care ea și l-a dorit să îl simtă de tânără. Artista se bucură și este, de asemenea, recunoscătoare pentru faptul că Florin Popa a apărut în viața sa și că au reușit să construiască atât de multe lucruri frumoase împreună până acum.

Așadar, viața lui Nicole Cherry s-a schimbat extrem de tare de când a aflat că a rămas însărcinată pentru prima dată și se pare că nu are de gând să se oprească aici, oricât de greu i-ar fi. Frumoasa vedetă își mai dorește un copil, dar despre acest lucru a mai vorbit și în interviurile pe care le-a acordat în trecut.

„Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?”. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei”, a declarat Nicole Cherry, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.