Showbiz 26 Mai 2022 12:17 de Diana Oprișan
Multe dintra fanele lui Nicole Cherry, care fie sunt însărcinate, fie doar au adus pe lume un copil, au vrut să afle chiar de la ea cum a slăbit și la ce produse a renunțat, după ce a născut-o pe fiica sa, Anastasia Maria. Sinceră din fire, cântăreața a povestit cu lux de amănunte cum și-a refăcut silueta și, probabil, s-a bucurat că le-a putut fi de ajutor fanelor.

Cum a slăbit Nicole Cherry, după naștere

Nicole Cherry a fost văzută ca fiind doar un copil, până în momentul în care a rămas gravidă pentru prima dată. Unii au criticat-o dur pentru simplul fapt că s-a grăbit să devină ea însăși mamă, fără să aibă nici cea mai mică idee ce o așteaptă. Gurile rele nu au contat niciodată pentru artistă, ci a preferat să își consume energia cu persoane care chiar merită. Rare sunt momentele în care se enervează atât de tare din cauza cuvintelor dure primite din partea internauților și le dă replica pe Instagram.

În timpul sarcinii, soția lui Florin Popa s-a îngrășat foarte tare și având în vedere că este o femeie mică de înălțime, schimbarea a fost destul de vizibilă. Bineînțeles, că imediat după venirea pe lume a Anastasiei, cântăreața s-a apucat de slăbit, dar nu i-a fost deloc ușor să ajungă la rezultatele dorite. Cântăreața a fost nevoită să nu mai consume anumite alimente care nu erau deloc prietenoase cu organismului și care o împiedicau să câștige lupta împotrivelor kilogramelor în plus. Ei bine, ea a recunoscut că a eliminat din alimentația sa zilnică produse precum făina albă și zahărul și a optat pentru cele integrale.

În plus, în funcție de sfaturile pe care le-a primit din partea antrenoarei sale, a decis să nu renunțe de tot la pâine, nefiind cazul la vârsta ei. În schimb, ea consumă foarte multă carne slabă și pește, pentru că are nevoie de proteine, carbohidrați și grăsimi, pentru ca trupul ei să modeleze frumos.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a declarat Nicole Cherry, pentru viva.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Nicole Cherry este fericită pentru toate rezultatele pe care le-a avut până la momentul actual, dar este de părere că mai are mult de muncit până a ajunge la trupul perfect de care se bucura cu doar înainte de a rămâne însărcinată pentru prima dată în viața sa. Kilogramele în plus nu sunt neapărat o problemă pentru ea, ci este mândră de minunea pe care a adus-o pe lume și care s-a bucurat de o petrecere de botez de neuitat, zilele trecute, în același timp în care părinții ei au făcut cununia civilă. Totul a ieșit fix așa cum și-a imaginat artista, care a sperat până în ultima clipă faptul că vremea va fi partea de lor și așa a și fost.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.