În urmă cu doar câteva zile, Raluca Bădulescu a povestit că ea și partenerul ei de viață care i-a fost alături ani buni, Florin Stamin, iar multora dintre oamenii din jurul lor care îi cunoașteau bine nu le-a venit să creadă că au ajuns în pragul divorțului. Jurata de la Bravo, ai stil! a considerat că decizia aceasta este cea mai bună pentru amândoi, deși încă îl consideră dragostea vieții sale.

Raluca Bădulescu a vorbit din nou despre divorț

Raluca Bădulescu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, dar nici nu își ascunde trăirile de oamenii care o urmăresc și care o apreciază încă de la începuturile sale. Vedeta a reușit să le câștige aprecierea datorită faptului că a fost sinceră cu ei de fiecare dată și a preferat să fie așa și de data aceasta. Astfel, jurata de la Bravo, ai stil i-a ținut pe aceștia la curent cu faptul că divorțează, le-a spus și de ce anume a crezut că este decizia corectă, dar a recunoscut și că nu are nici cea mai mică idee cum va fi viața ei de acum înainte, mergând de una singură pe drumul ei.

Cretoarea de modă a mai precizat că ea și fostul ei partener de viață au rămas prieteni foarte buni, că acesta îi este aproape și este ferm convinsă că se va întâmpla mereu lucrul acesta. În plus, deși nu mai formează un cuplu, Raluca Bădulescu a spus că încă îl mai iubește și că ea este persoana din ziua de astăzi doar datorită lui, bărbatului pe care l-a cunoscut într-o perioadă mai grea a vieții sale și care i-a fost alături mereu.

„Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat”, a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul podcast-ului Fiță cu Adiță

Vedeta a spus că Florin, fostul ei partener de viață a știut mereu cum să aibă grijă de ea, cum să îi ofere toată iubirea de care are nevoie și este profund recunoscătoare pentru asta. A simțit nevoia să discute despre toate aceste lucruri pe care le avea pe suflet, pentrui că în ciuda celor întâmplate. el încă este familia ei și îi este greu să își imagineze viața de acum înainte, fără dragostea vieții sale.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

„Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.