Raluca Bădulescu a făcut o serie de declarații total neașteptate la scurt timp după ce s-a aflat că divorțează de partenerul ei de viață. Jurata de la iUmor a fost invitată în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Gojira de pe canalul lui de Youtube și a vorbit pe lângă divorțul de soțul ei și de alte lucruri pe care le avea pe suflet și pe care le-a împărtășit cu fanii ei.

Ce a spus Raluca Bădulescu despre fostul partener

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin, au decis să o ia pe drumuri diferite, deși au ani buni de căsnicie și păreau destul de fericiți împreună. Nimeni nu se aștepta ca ei să divorțeze având în vedere că aveau o relație de lungă durată, dar viața lor a fost, de asemenea, una plină de surprize, neplăcute de data aceasta. După 13 ani, și-au dat seama că este mult mai bine să trăiască singuri, pentru că sunt mult mai fericiți în felul acesta.

Raluca Bădulescu a făcut câteva declarații despre separarea lor în stilul ei caracteristic. Vedeta a zis, mai în glumă, mai în serios că Florin era fericit înainte de a o cunoaște pe ea, iar imediat după aceea, viața sa a devenit cu mult mai grea doar din cauza ei. Mai mult de atât, jurata a spus și unde s-au cunoscut și a recunocut că a fost atrasă de el din prima clipă în care l-a văzut, chiar dacă îi povestea niște lucruri despre care nu avea nici cea mai mică ideea la vremea aceea.

„Pe soțul meu pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a spus Raluca Bădulescu, în podcast-ul amintit.

La un moment dat, vedeta a povestit și despre începuturile colaborării sale cu Kanal D, când era foarte timorată și nu știa pe drum să apuce. Au trecut deja șase ani de când face parte din echipa acestei televiziuni și se bucură că a acceptat să se alăture emisiunii Bravo, ai stil!, pentru că este apropiată de colegii ei pe care îi consideră ca fiind familia ei.

„În primele două luni am fost timorată. Am fost ajutată de toți șefii, de toată conducerea, de toți, să depășesc momentul. Sunt la Kanal D deja de 6 ani. Vă dați seama că sunt momente în viața fiecăruia. De la toți colegii, șefii mari am auzit doar vorbe bune, vorbe de încurajare. Păi chestia asta e totul în viața mea”, a mai zi vedeta.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.