Raluca Bădulescu divorțează de soțul ei, iar tristul anunț a fost făcut chiar de ea în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Jurata de la Bravo, ai stil! se iubea cu partenerul ei de viață de mai bine de 13 ani și nimeni nu credea că vor ajunge vreodată în pragul divorțului, având în vedere cât de fericiți erau împreună, dar viața este plină de surprize chiar și în cazul lor.

Raluca Bădulescu, primele declarații despre divorț

Raluca Bădulescu este o vedetă foarte deschisă în interviurile pe care le acordă, dar care vorbește mai rar despre viața sa privată. Jurata de la Kanal D trăia o poveste de iubire la care unele femei nici măcar nu îndrăznesc să viseze și nu dădea semne că relația ei ar ajunge vreodată la final, însă de curând a oferit niște declarații legate de divorț. Ea a dat de înțeles că decizia de a începe un un capitol din viața lor, dar pe drumuri separate a fost luată de comun acord, pentru că așa este mai bine pentru fiecare dintre ei.

Timp de 13 ani, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au fost pe lista celor mai apreciate cupluri de la noi din țară, între care nu au existat discuții în public și despre care nu s-au scris lucruri de rău. Fericirea lor era una molipsitoare și de aceea anunțul divorțului pe care blondina l-a făcut a fost un real șoc pentru toți cei care o urmăresc și care nu și-ar fi dorit să audă una ca asta venind din partea ei. Din câte a povestit chiar Raluca Bădulescu, atât ea, cât și fostul ei partener de viață s-au gândit serios la separarea lor și au luat decizia pe care au considerat-o benefică pentru ambele părți.

Au fost niște ani frumoși, ani în care și-au fost alături unul altuia în cele mai frumoase momente din viața lor, dar și în cele mai grele dintre acestea și sunt recunoscători pentru toate clipele în care s-au simțit împliniți, deși acum viața i-a adus pe drumuri diferite. Raluca Bădulescu nu regretă niciun moment petrecut alături de Florin Stamin, ba chiar a mărturisit că sentimentul de prietenie îi va lega în continuare.

‘’După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’’, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.