Roxana Nemeș are un trup de invidiat la care multe femei de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze și pe care, de asemenea, știe cum să îl pună în evidență. Fosta concurentă de la Survivor 2022 nu a ținut secretul departe de fanele sale, așa că în cadrul unui interviu foarte sincer pe care l-a acordat în urmă cu puțin timp a vorbit despre felul în care reușește să se mențină în formă.

Roxana Nemeș, secretul unui trup de invidiat

Roxana Nemeș nu le-a atras atenția oamenilor care o urmăresc doar prin intermediul lucrurilor pe care le face, prin intermediul vocii sale sau cu ajutorul emisiunilor la care a participat, ci și prin intermediul felului în care arată. Artista are un corp pe care multe femei l-ar descrie ca fiind unul perfect, pe care și-l doresc, dar pe care nu îl pot avea, fiindcă nu este atât de simplu.

Vedeta a avut și ea un șoc, în momentul în care a realizat că i se potrivea mărimea 36. În ceea ce privește menținerea în formă, Roxana Nemeș a spus că secretul constă în faptul că aleargă foarte mult, dar nu pe bandă, ci muncind pentru visurile sale și are zile în care uită să mănânce, pentru că nu are timp la dispoziție. Este conștientă de faptul că nu este tocmai sănătos ceea ce face, dar și-a făcut analizeze, a văzut că totul este bine din punct de vedere medical și de aceea nici măcar nu își face griji în aceast sens. S-a obișnuit cu ritmul acesta de viață, iar la 33 de ani este greu să își schimbe aceste obiceiuri, după cum chiar ea a dat de înțeles în cele mai recente declarații pe care le-a oferit

"A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred. De menținut, alerg foarte mult, cred că asta e. Nu pe bandă, acolo mai rar, din păcate, spre rușinea mea, în ultimul timp. Alerg mult la proiecte, de la unul la altul, le fac pe toate, vreau să le fac pe toate. Viața activă e cea mai bună rețetă, pentru că nici nu ai timp să mănânci, uiți. Nu e indicat, nu este foarte sănătos, deși eu mi-am făcut analizele și sunt sănătoasă tun.

Important e, părerea mea, cel puțin pe mine asta m-a ajutat, vorbind serios acum, faptul că mănânc, îmi fac toate poftele, dar mănânc puțin, pentru că m-am obișnuit așa, că nu am timp, iar atunci când mănânc, nu mai pot să mănânc mult, că simt imediat că mi se taie și atunci e ideal să mănânci ce vrei și să nu te îngrași. Dar puțin, totul cu măsură, în afară de dragoste, acolo nu există măsură, ar trebui să fie peste măsură.", a precizat Roxana Nemeș, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

După terminarea pandemiei, Roxana Nemeș a încercat ușor, ușor să revină la viața de dinainte și este prezentă la tot mai multe evenimente mondene. În cadrul unei petreceri unde a fost invitată recent, frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre trecutului ei, pe care nu le povestește oriunde și oricum și prin intermediul cărora fanii au putut afla câteva lucruri despre ea.

"Sunt, cu siguranță tânără și neliniștită. În copilărie am fost și mai și. Acum încerc să fiu mai lady, ca să zic așa. Am fost dintotdeauna foarte feminină, dar în același timp am avut întotdeauna un aer mai de băiețoasă. Mi-a plăcut întotdeauna pentru că sunt eu o fire foarte optimistă, foarte naturală, așa cum sunt așa sunt.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Nu pot să mă prefac, nu pot să fiu altcineva și atunci îmi place. Până la urmă, e foarte mișto, părerea mea, să ai și partea asta de feminitate, dar și o parte mai masculină, mai băiețoasă. Cred că lucrul ăsta mă face să fiu super veselă, pentru că îmi păstrez în suflet copilul ăla și important este să nu îl uităm că îl avem acolo.", a mai spus ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.