Raluca Bădulescu a povestit ce meserie a avut înainte de a deveni celebră. Vedeta în vârstă de 47 de ani câștiga bani frumoși de pe urma ocupației pe care a avut-o în trecut și i-a plăcut la nebunie ceea ce făcea, până într-un punct, când și-a dat seama totuși că nu se regăsea.

Raluca Bădulescu, despre ocupația pe care o avea înainte de a deveni celebră

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară și a reușit să le căștige admirația oamenilor și din poziția de jurat al emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D. Mulți au spus, în secțiunea de comentarii, faptul că se uitau la show doar de dragul ei, iar ea nu putea decât să le fie recunoscătoare pentru toate cuvintele frumoase primite din partea lor. Deși au ajuns să o cunoască prin intermediul aparițiilor sale și datorită sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată, foarte puțini sunt aceia care au idee cu ce anume se ocupa îndrăgita vedetă înainte de a deveni cunoscută în întreaga țară.

Ei bine, în urmă cu doar câteva zile, a fost invitată în cadrul unei emisiuni unde a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate despre trecutul ei, dar și despre locul de muncă pe care l-a avut la vârsta de 24 de ani. Raluca Bădulescu avea nevoie, ca orice tânăr de vârsta ei, de bani așa că a decis să se angajeze ca profesoară de Limba Engleză și de Limba și Literatura Românăla liceul Mihai Viteazul, dar și-a dat seama că nu era de ea, deoarece elevii ei aveau cam aceeași vârstă precum ea și le era mai mult o prietenă decât o profesoară motiv pentru care lucrurile nu funcționau așa cum ar fi trebuit.

De asemenea, jurata de la Bravo, ai stil! a recunoscut că era foarte înțelegătoare cu elevii ei în ceea ce privește temele pe care nu le făceau sau în ceea ce privește zilele în care chiuleau, iar toate aceste lucruri nu îi ajutau în niciun fel, vedeta fiind conștientă de greșelilele pe care le făcea de dragul de a vea o imagine bună în ochii lor.

‘’Primul job a fost de profesoară de limba romana, trei luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiați de vârsta cu cei de la liceu. Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe. Înțelegeam că lipsesc de la ore. Eu eram profesoară de română și de engleză. Îi înțelegeam că n-au făcut rezumat, eram mai mult prietena lor și nu mergea așa. Am prins un 1 Martie și am fost la niște petreceri. Însă am prins alături de ei o petrecere. Era suficient sa spună ca lipsesc’’, a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Citeste si:
Constanția, interviu sincer despre emisiunea Bravo, ai stil: „Îmi...
Constanția, interviu sincer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.