Elena Chiriac a afirmat, în mod public, faptul că nu ar fi avut niciun fel de relație cu Cucu de la Noaptea Târziu, deși s-a întâmplat lucrul acesta în trecut, motiv pentru care artistul s-a enervat extrem de tare. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a recunoscut că se simte prost din punct de vedere emoțional în ceea ce privește afirmațiile făcute de una dintre fostele sale iubite.

Cum a reacționat Cucu în urma declarațiilor făcute de Elena Chiriac

În urmă cu ceva timp, Cucu de la Noaptea Târziu și Elena Chiriac au fost împreună, iar vloggerul a vorbit recent despre relația lor, în cadrul unui interviu. La câteva zile după aceea, fosta Faimoasă a zis că lucrul acesta nu s-a întâmplat, de fapt și așa cum era de așteptat fostul ei partener de viață nu s-a putut abține să nu iasă în față cu niște declarații în acest sens, chiar dacă nu a găsit rostul unor discuții pe această temă.

În clipa în care a decis să scoată la iveală povestea de dragoste dintre el și fosta concurentă de la Survivor România nu se aștepta ca subiectul să capete o asemenea amploare. De asemenea, nu își dorește decât să mai poarte o discuție cu ea despre toate cele întâmplate în trecut, iar mai apoi să încheie acest subiect. Tot el a povestit că, din punct de vedere emoțional, se simte foarte prost, dar a refuzat să dea detalii despre asta.

”Nu știu care e rostul acestor discuții. Eu nu vreau să mai comentez despre acest subiect. Subiectul a devenit ca un bulgăre de zăpadă. Da, am văzut ce s-a spus, dar am văzut doar frânturi. Eu o să vreau să am o discuție cu ea. Chiar mă pregătesc să merg la un eveniment. O să discut cu ea să se încheie acest subiect. Vă dați seama că emoțional mă simt un pic prost, dar nu vreau să dau detalii despre asta”, a declarat Cucu, pentru fanatik.ro.

Elena Chiriac a avut parte anul acesta de una dintre cele mai tari experiențe din viața sa, de pe urma cărora a avut multe de câștigat, mai ales din punct de vedere financiar. Tânăra știe foarte bine ceea ce va face cu suma de bani primită, iar o parte dintre aceștia vor fi cheltuiți pentru dezvoltarea sa personală, mai ales că educația în Anglia unde locuiește de ani buni, este una extrem de scumpă și cumva banii aceștia au venit la fix.

Citeste si:
Ce regretă Cucu de la Noaptea Târziu în legătură cu părinții lui....
Ce regretă Cucu de la Noaptea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.