Cucu de la Noaptea Târziu și-a deschis sufletul în fața oamenilor care îl apreciază și a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui, dar și despre cele mai mari regrete pe care le are în legătură cu aceștia. De asemenea, acesta are o poveste de viață impresionantă despre care a dat mai multe detalii, într-un interviu acordat recent.

Cucu de la Noaptea Târziu, despre regretele în legătură cu familia

Cucu de la Noaptea Târziu este genul acela de persoană care își păstrează mereu zâmbetul pe buze și care nu pare să fi trecut prin atât de multe probleme în trecut. Acesta pune mereu binele în față și a preferat mereu să se bucure de viața lui, chiar dacă acest lucru a însemnat să nu fie atât de apropiat de familia lui pe cât a realizat d-abia acum că ar fi trebuit. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, a mărturisit sincer care sunt regretele pe care le are, când vine vorba despre părinții lui pe care, din nefericire, i-a neglijat.

Acesta a reușit să își dea seama de toate greșelile pe care le-a făcut și să regrete faptul că nu a fost mult mai apropiat de părinții și chiar avea zile în care nu le răspundea la telefon, după ce tatăl lui s-a îmbolnăvit și a suferit o intervenție chirurgicală complicată, care ar fi putut să îi pună viața în pericol. Din fericire, operația a decurs bine, iar părintele artistului este în afara oricărui pericol. Acum, el încearcă să petreacă tot mai mult timp cu tatăl lui, pentru a recupera timpul pierdut, deși a recunoscut că nu i-a fost mereu atât de apropiat.

Mai mult de atât, a dat detalii și despre starea de sănătate a tatălui său. Bărbatul și-a revenit în urma intervenției chirurgicale pe care a suferit, iar în aproximativ o săptămână își va scoate și firele.

”Când eram mic, poate au fost anumite greșeli, dar acum suntem în relații foarte bune, îl sun destul de des, și-a revenit după operație, peste o săptămână o să scoată firele de la operație, că a fost operat la burtă, îmi pare rău că oarecum cu toată familia mea am fost mai distant, pentru că fiind în București, eu mai uit să sun, ai mei mă sună exact când nu trebuie, când am treabă și îi spun mamei că o sun în 10 minute și uit”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Cel mai mare regret pe care îl are în ceea ce privește relația cu părinții lui este faptul că în ultimii ani nu a mai vorbit atât de des cu aceștia și că avea momente în care promitea că îi sună, dar nu o mai făcea, pentru că pur și simplu uita să o facă.

”Îmi pare rău că nu tot timpul sunt foarte activ să vorbesc cu ei, dar acum încerc să fiu mai aproape de ei, să comunic zilnic. Operația tatălui a avut loc la Oradea și a ieșit bine, adică tatăl meu când era pe patul de spital nu era cel mai fericit, dar și-a dat seama că totul e în regulă și și-a revenit, operația a avut succes”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.