Tatăl lui Cucu de la Noaptea Târziu a juns pe patul de spital, iar fiul lui a făcut o postare pe Instagram despre situația grea prin care el și familia trec în momentul de față. Prin intermediul acestuia a vrut să le transmită urmăritorilor să își pună familia pe primul loc, pentru că aceasta este cea mai importantă sau, cel puțin, așa ar trebui să fie.

Cucu, mesaj despre tatăl lui aflat pe patul de spital

Cucu de la Noaptea Târziu nu se află tocmai într-o perioadă bună din viața sa și a decis să își deschidă inima în fața celor care stau cu ochii pe el, în mediul online, unde le-a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său, care este foarte bătrân. Fostul concurent de la Survivor România se teme pentru faptul că ar putea să îl piardă în orice moment și regretă enorm, văzând cât de importanți sunt cei din familie, faptul că nu i-a pus mereu pe primul loc.

De asemenea, a ținut să le explice fanilor săi că ar trebui să își prețuiască mai mult familia, pentru că restul lucrurilor vin de la sine. Vloggerul a explicat, încă de la început faptul că nu a făcut acea postare despre părintele lui pentru a atrage atenția asupra sa, ci pentru că și-a dat seama că nu procedat deloc bine cu familia lui, care s-a situat în cele mai multe dintre cazuri pe alte locuri, mai puțin pe cel dintâi.

Acum, când tatăl lui, a ajuns într-o stare complicată, a realizat că și-ar fi dorit să îl ajute mai mult, să îl sune mai des și să îi acorde mai multă atenție. Acesta nu a vorbit cu părintele lui, timp de mai mulți ani, din mai multe motive și regretă că au stat lucrurile în felul acesta. Tatăl lui Cucu a suferit o intervenție chirurgicală care a reușit și care, de asemenea, a reușit să îl pună serios pe gânduri pe fiul, care trece prin cele mai grele momente.


„Știu că nu e bine să începi ceva cu “Nu”…dar vreau să spun că nu fac postarea asta pt a atrage atenția spre mine! Fac asta pentru că mi-am dat seama că de foarte multe ori am pus familia pe locul 2, 3, 4 și am încercat să mă pun pe mine pe locul 1; pentru că așa scrie în cărți “Să te pui pe tine pe locul 1 și după restul…”, bullshit…și vreau să vă spun vouă să vă puneți familia pe LOCUL 1, pentru că nimeni nu o să VĂ IUBEASCĂ/SUSȚINĂ ca FAMILIA! Eu cu tatăl meu în ultimii ani nu prea am vorbit din varii motive…astăzi, tatăl meu e pe patul de spital, se recuperează după o operație destul de complicată care pare că a reușit!!

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Dar vă dați seama că nu e în cea mai bună formă și gândurile lui nu sunt tocmai pozitive🥺astăzi am vorbit cel mai mult cu el la telefon (media conversațiilor la telefon e de 1-2 minute)! Astăzi a fost pentru prima oară în mulți ani în care abia i-am recunoscut vocea🥹efectiv am simțit că vorbesc cu altă persoană (să nu se înțeleagă greșit; nu simțeam că vorbesc cu o persoană străină), care era slăbită și fără orizonturi. Am simțit că el aștepta apelul de la mine și avea nevoie de asta! Nu o să vă spun despre ce am vorbit, dar vă spun un lucru: PUNEȚI FAMILIA pe PRIMUL LOC și restul vin de la sine!! Te iubesc tati, să te faci cât mai repede bine!🥹 Te iubesc!❤️”, a scris Cucu, de la Noaptea Târziu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.