Cucu de la Noaptea Târziu a oferit recent un interviu în care a vorbit despre cariera sa și în care, de asemenea, a dat de înțeles că în momentul de față nu o relație este importantă pentru el în mod special, ci mai degrabă cariera sa pe care o are pe primul loc și care mereu a fost acolo.

Cucu de la Noaptea Târziu, despre carieră și relații

De ceva vreme, Cucu de la Noaptea Târziu și-a obișnuit fanii cu tot felul de imagini în care el apare singur alături de către un cuplu, motiv pentru care a intrat în atenția oamenilor. Unii s-au întrebat de ce anume nu își face el o relație, crezând că are toate calitățile necesare pentru asta, iar el a venit cu explicațiile necesare în acest sens. Nu este deloc trist, ci mai degrabă mama sa este supărată, deoarece are o vârstă înaintată și își dorește să îl vadă la casa lui.

„Am mai cochetat cu alte fete, dar în momentul ăsta vreau să mă dezvolt foarte mult pe carieră și în momentul în care o să vină o fată care să se muleze pe cariera mea și ... nu neapărat să nu fie un impediment pentru mine, dar să nu fiu nici eu un zid pentru ea sau ea pentru mine, până atunci e ok singur cuc. Nu sunt trist. Maică-mea e puțin mai tristuță, pentru că are o vârstă mai înaintată și vrea să mă vadă la casa mea, cu soție, copii. Momentan îmi văd de cariera mea și când o să vină momentul o să și anunț.”, a povestit Cucu de la Noaptea Târziu, pentru Antena Stars.

Ei bine, deși roiesc multe femei în jurul fostului concurent de la Survivor România, acesta nu vrea să fie într-o relație doar de dragul de a spune că are pe cineva alături, ci are pretenții serioase de la viitoare sa iubită. În interviul pe care l-a acordat, vloggerul a povestit mai multe despre acest subiect și a recunoscut că i s-a mai zis că este un om pretențios și speră să o găsească pe cea care să se muleze pe cariera sa, pe care a pus-o mereu pe primul loc și care are un rol major în viața sa.

Tot el a povestit că nu ar vrea ca el să fie un zid pentru ea și nici invers, pentru că nu ar ajunge nicăieri împreună în felul acesta și de aceea nu se grăbește în acest sens, fiind probabil conștient că toate vin la timpul lor, inclusiv oamenii. În momentul de față, Cucu preferă se se ocupe de carieră și a promis că în momentul în care va apărea cineva în viața sa, va anunța chiar el.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

„Mi s-a mai spus că sunt pretențios, dar eu nu cred că sunt. E vorba de vibe. Nu am o tipologie de fată. Nu trebuie să arate într-un fel, dar e chestia asta vizuală, prima dată când o vezi, după îți dai seama ce fel de om e. Au fost cazuri în care, inițial, din punct de vedere vizual nu mi-au atras atenția, dar după ce am stat de vorbă, mi-am dat seama că e ok persoana respectivă. Poate sunt pretențios, dar cred că toți avem niște tipare, adică nu lăsăm pe oricine în curtea noastră.”, a explicat artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.