Cucu de la Noaptea Târziu a fost la un pas de a-și lua viața și a vorbit recent despre cea mai neagră perioadă din viața sa. Artistul intrase într-o depresie, simțea că nu mai are niciun rost să trăiască, dar până la urmă a reușit să treacă peste acel moment și a realizat că oricât de greu i-ar fi, trebuie să meargă mai departe.

Cucu, despre depresia cu care s-a confruntat

Cucu de la Noaptea Târziu a devenit cunoscut odată cu înființarea trupei din care face parte alături de Cuza și de Emi, foștii concurenți de la Asia Express. Chiar dacă nu au mai lansat nicio parodie în ultima vreme, fanii nu le-au putut uita versurile și încă le cântă vers cu vers, în momentul în care au ocazia, motiv pentru care ei nu pot fi decât recunosctori. Emi, Cuza și Cucu au adunat milioane de vizualizări pe YouTube, iar pentru mii de tineri au fost și că sunt un model în viață, dar foarte puțini știu despre ei că au și aceștia zile în care simt că nu mai pot și au nevoie de o pauză.

Într-un interviu pe care Cucu, fostul concurent de la Survivor România 2021, l-a acordat a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa pe care a preferat să o țină ascunsă. Ei bine, acesta a suferit de depresie, așa cum se întâmplă în cazul multora dintre persoanele publice de la noi din țară, motiv pentru care ajunsese într-un punct în care simțea că nu mai are rost să trăiască și a dorit să își pună capăt zilelor.

În clipa aceea, a făcut o recapitulare a vieții sale și și-a amintit de cineva care s-a sinucis pe vremea când el era în școala generală, dar și de cuvintele pe care le-a spus un profesor de religie. El a încercat să îi facă pe elevii lui să înțeleagă, în urma acelui incident, că sinuciderea este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un om și, de asemenea, cel mai simplu mod de a scăpa de toate problemele, în loc să lupți pentru a le rezolva.

“Intrasem într-o depresie din aia în care la un moment dat îmi venea să zic gata, ‘Dă-o dracu’ de viață’, asta e și nu mai are sens! Ajunsesem până în punctul ăla în care eram cu ceva în mână și voiam să zic gata, asta a fost! În momentul în care am vrut să fac treaba asta, am făcut o recapitulare a vieții mele și la un moment dat, eram în clasa a opta, fusese un caz la mine în zonă și cineva s-a sinucis.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Aveam un profesor de religie, care la un moment dat ne-a spus că treaba asta cu sinuciderea e cel mai josnic lucru pe care poți să îl faci, că e cel mai simplu. În momentul în care ai probleme, e cel mai josnic lucru să te sinucizi, pentru că te sinucizi, aia e, ai plecat. Dar în loc tu ai lăsat foarte mulți oameni care suferă!”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.