Adda a făcut noi dezvăluiri, pe contul său oficial de Instagram, despre boala cu care se confruntă de mai bine de doi ani, care poartă denumirea bolerioză. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a avut mult de suferit din cauza acestei afecțiuni despre care nu avea nicio informație la început, niciun medic din România la care a apelat nefiind capabil să îi dea un diagnostic.

Adda, despre boala cu care se confruntă

După mai bine de un an în care s-a tratat pentru cu totul și cu totul altă afecțiune și după ce a ținut un regim drastic, neavând voie să consume foarte multe alimente, Adda a aflat că suferă de bolerioză, pentru care din fericire există un tratament care și funcționează, cel puțin în cazul cântăreței. Ea a început să se trateze deja de câteva luni buni și chiar dacă nu a trecut prea mult timp, au început să se vadă rezultatele, motiv pentru care este extrem de fericită.

Luna februarie a acestui an a fost una care a pus-o la grele încercări pe Adda, care declara la vremea aceea că nu își dorește decât să o ia o pauză de la toate, să nu mai apară în nicio emisiune TV și să țină legătura cu fanii ei doar în medil online, dar nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, pentru că starea artistei după ce a început să ia tratamentul respectiv nu a fost una atât de rea pe cât s-ar fi așteptat, așa că și-a văzut de viața sa în continuare, făcând muzică și petrecând timp de calitate alături de cei dragi la fel cum o făcea și în trecut.


După câteva luni de tratament, Adda a decis că a venit vremea să le vorbească fanilor ei despre modul în care a decurs totul și se bucură din toată inima sa, că după ce s-a chinuit mai bine de un an, a început să dea rezultate prima fază a tratametului pe care îl ia. Este cea mai bună veste pe care a primit-o în ultimii doi ani, mai ales că medicii i-au transmis că simptomele s-au redus cu 70%, iar asta înseamnă un progres uriaș.

‘’Am trecut de prima faza a tratamentului si azi am primit o veste buna. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%. Borelia si Bartonella nu mai sunt detectabile in sange. Sunt inca in celule dar urmeaza 18 luni de injectii si vor disparea si de acolo. Multumesc, draga muzica pentru ca imi hranesti sufletul! Alexutu meu si Catalin…voi sunteti PUTEREA MEA! Fara voi… nu ar mai fi nimic! Urmeaza 18 luni de injectii, 80 la numar. Imi pregatesc buca si psihicu’!’’, a povestit Adda, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.