Showbiz 26 Mai 2022 11:01 de Diana Oprișan
Au trecut deja șase ani de când Adda și Cătălin Rizea au făcut cununia civilă, iar frumoasa artistă a scos din cufărul cu amintiri niște imagini din ziua respectivă și a făcut și câteva mărturisiri pe seama cărora cei care o urmăresc pe contul ei oficial de Instagram s-au amuzat copios.

Adda și Cătălin Rizea, șase ani de căsnicie

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri de la noi din țară. Până să participe împreună la emisiunea Asia Express de la Antena 1, el prefera să stea în spatele camerelor de filmat și își sprijinea partenera de viață din umbră. La fel ca în multe alte cupluri din industrie, Rizea nu îi este doar soț și prieten, ci și manager. Acesta se ocupă de buna funcționare a lucrurilor în ceea ce privește cariera ei, iar cântăreața nu poate decât să îi fie recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit de-a lungul timpului.

Chiar dacă de foarte multe ori, blondina a fost criticată pentru comportamentul pe care l-a avut față de soțul ei, dar vedetei nu i-a păsat deloc ceea ce au spus gurile rele, pentru că relația lor este una diferită și așa a fost mereu. Chiar și cununia lor civilă a fost una atipică, iar astăzi la împlinirea a șase ani de la marele eveniment, Adda a postat câteva imagini în dreptul cărora le-a povestit urmăritorilor ei cum a ajuns să poarte trening într-o asemenea zi, în care femeile își doresc să se simtă frumoase și să fie speciale din toate punctele de vedere.

Adda și partenerul ei de viață aveau cununia civilă programată pe data de 28 mai, dar având în vedere că a fost o mică neînțelegere cu actele, au fost nevoiți să meargă în fața ofițerului de stare civilă cu două zile mai devreme. Așadar, evenimentul a avut loc pe data de 26 mai, ziua cu pricina a fost una cu peripeții, iar vremea a fost cea care le-a stricat toate planurile.


„Well, am mai zis «ca la noi, la nimeni» de atâtea ori. Am decis în 2016, să facem cununia civilă în Târgu Mureș. Am căutat o locație care ne-a plăcut, dar era în afara orașului. Ca să ne putem căsători civil acolo a trebuit să-mi fac flotant. Cununia cu toată familia era programată pe 28 mai, însă noi a trebuit să ne căsătorim mai devreme pentru că nu ne lăsau să scoatem actele oficiale din primărie. Pe 28 urma doar să fake-uim. Așa că, ne-au chemat pe 26.

Citeste si:
Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: „Pe Nosfe nu...
Mădălina Crețan, adevărul...

În drum spre primărie a plouat cu gheață. Eram în mașină: eu, Cătă și mama în spate care zicea întruna «vaaai! Dacă plouă poimâine?!». Ne așteptau acolo 3 prieteni. Tata se invoise de la muncă și era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre clădire și când am intrat eram toți fleașcă. Nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă. În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi. Eu gravidă și cu toate stările posibile”, a scris Adda, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.