Irina Rimes a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, despre relația pe care o are cu francezul David Goldcher. Cei doi doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an, iar în tot acest timp au trecut prin multe momente frumoase împreună, iar el i-a fost alături și în drumul ei prin țară, când a luat naștere cel mai nou album al artistei, „Acasă”.

Irina Rimes, despre relația cu David Goldcher

Irina Rimes este genul acela de artistă care a fost mereu discretă în ceea ce privește viața privată. A preferat, de fiecare dată, să se bucure de relațiile pe care le-a avut, iar după ce terminarea lor să sufere în tăcere, să facă muzică, iar mai apoi să le spună oamenilor trăirile sale prin intermediul pieselor pe care le-a lansat.

A considerat că doar în felul acesta îi va putea face pe oameni să înțeleagă cât de mare i-a fost suferința de pe urma separărilor. Mii de oamenii s-au regăsit și încă se regăsesc în versurile cântăreței și cântă alături de ea în timpul concertelor, așa cum s-a întâmplat la cel mai recent dintre ele, unde a interpretat și una dintre piesele de noul ei album și „Nu știu”, moment care s-a terminat cu un ropot de aplauze din partea celor prezenți.

La ultimele evenimente din viața artistei a fost prezent și partenerul ei de viață francez, David, de care vedeta s-a îndrăgostit în momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată în țara lui natală, despre care nu a vorbit prea des, dar cu care s-a afișat pe internet mai mult decât cu oricare dintre foștii ei iubiți.

Întrebată dacă este de părere că actualul ei iubit este alesul, bărbatul alături de care își va întemeia o familie, ea a răspuns că nu știe dacă este el sau nu, dar un lucru știe sigur și anume că nu vrea să mai creadă nimic, ci doar să trăiască fiecare clipă, să se bucure de viață. De când l-a cunoscut pe David, chiar și fanii cântăreței au remarcat o schimbare în bine la ea, zâmbește mai mult, este fericită, dar lansează aceleași piese pline de emoție cu care i-a obișnuit încă de la începutul carierei sale.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...


‘’Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc”, a declarat Irina Rimes, în emisiunea ‘’Vorbește lumea’’.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.