Showbiz 9 Mai 2022 11:17 de Diana Oprișan
Multă lume s-a întrebat, în momentul lansării piesei și chiar și după aceea, la cine face referire Irina Rimes în piesa „Nu știi tu să fii bărbat”, iar în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Gojira pe YouTube, artista a spus povestea din spate.

Pentru cine a fost scrisă piesa „Nu știi tu să fii bărbat”

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din țară, fiind cunoscută și apreciată mai ales pentru faptul că își scrie singură versurile pieselor. Mai mult de atât, ea a scris piese care au adunat milioane de vizualizări și pentru alte cântărețe de la noi din țară precum INNA, Andra, Alina Eremia și Antonia. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că moldoveanca de peste Prut a fost într-o relație cu Killa Fonic despre care a scris două albume și în ciuda așteptărilor, piesa „Nu știi tu să fii bărbat” nu este despre el, ci despre partenerul ei de la vremea respectivă.

Invitată în podcast-ul moderat de Gojira, Irina Rimes a spus povestea din spatele piesei „Nu știi tu să fii bărbat”, care a avut un succes imens, care a adunta milioane de vizualizări și în care s-au regăsit foarte multe femei. Cântăreței nu îi place să discute despre viața privată, ci a preferat mereu să îi lase pe oameni să o descopere prin intermediul pieselor sale, doar că aflându-se în fața lui Gojira a simțit nevoia să își deschidă inima și a povestit cum a luat naștere una dintre cele mai ascultate melodii lansate vreodată de ea și ce rol a jucat iubitul ei în tot procesul de creație.

Toți fanii acesteia îi știu piesa și o cântă alături de ea în concertele sale, iar acum fiecare dintre ei știe și cum a ajuns Irina Rimes să o scrie și ce s-a întâmplat înainte ca ea să își pună toate gândurile pe foaie.

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”. Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva. Veneam din Periș. În Periș era o sesiune. Și veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale”. Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute, nu mai mult.”, a declarat Irina Rimes, în poscast-ul lui Gojira.

Citeste si:
Dezbatere intensă pe Internet după reacția polițistului Marian...
Dezbatere intensă pe Internet...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.