Răzvan Fodor le-a povestit fanilor lui cum reușește să se descurce în absența soției sale, Irina Fodor, care este plecată din România pentru proiectul „America Express”, filmările pentru emisiunea de la Antena 1 fiind undeva pe la jumătate, ceea ce înseamnă că mai are de așteptat până când o va putea strânge din nou în brațe.

Răzvan Fodor, singur de aproximativ o lună

Irina Fodor are parte, în momentul de față, de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa, ea fiind cea care prezintă și anul acesta proiectul Asia Express, care s-a transformat în America Express și din care se bucură că face parte. Vedeta ține legătura zilnic cu partenerul ei de viață și cu fiica pe care o au împreună, Diana, dar faptul că nu le este fizic alături reprezintă un mare minus pentru el, deoarece se descurcă foarte greu mai ales în ceea ce privește treburile casnice de care nu se ocupa el înainte.

Răzvan Fodor este singur de aproape o lună și nu îi este deloc ușor să facă, pe lângă toate proiectele de care se ocupă și toate treburile casnice, dar nu are de ales, pentru că trebuie să le facă și pe acestea cineva. După ce le-a spus admiratorilor lui cât de greu îi este, după ce și-a spus oful, a promis și că va încerca să nu se mai plângă atât de mult în fața lor, dar nu crede că va reuși.

„Sunt singur de aproape o lună de zile, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar asta este pentru neveste (n.r actorul aplaudă)”, a spus Răzvan Fodor, pe contul lui oficial de Instagram.

Toate aceste provocări i-au dat mari bătăi de cap, iar acum se pare că își înțelege mai bine partenera de viață care înainte de a pleca în America Express se ocupa singură, zilnic, de toate treburile casnice de care se plânge în mod constant actorul. El trebuie să spele, să calce, să se ocupe de facturi, dar și de copil și nu i se pare deloc simplu, motiv pentru care îi este și mai recunoscător soției sale, care reușește să le facă fără să se plângă așa cum o face el.

Citeste si:
Laura Giurcanu pleacă în America Express cu Sânziana Negru. Ce a...
Laura Giurcanu pleacă în...

„E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot, de bărbați zic, și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.