Iulia Albu este o mare fană a emisiunii America Express și le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele sociale pe cine susține dintre concurenții acestui sezon și, cel mai probabil, oamenii nu se așteptau să fie de partea lor, dar cum ea este plină de surprize de fiecare dată, așa a fost și acum.

Iulia Albu, mesaj de susținere pe Instagram

Emisiunea Asia Express s-a transformat în America Express, iar cele nouă echipe au început deja filmările de acum câteva zile bune. Din păcate, pe parcursul celor două luni pe care le vor petrece departe de casă, nu vor avea acces la rețelele sociale, așa că nu vor putea ține legătura în timp real cu admiratorii lor, dar cu siguranță vor vorbi extrem de mult despre experiența de care au avut parte, după revenirea în țară, dar mai ales după ce show-ul va începe să fie difuzat la TV. Cei de acasă pariază deja pe câțiva dintre ei și chiar o parte dintre vedetele de la noi din țară și-au ales favoriții și au mare încredere în ei și în forțele lor.

Multă lume ar fi stat lipită de micile ecrane, dacă Iulia Albu ar fi acceptat provocarea de a participa la America Express, dar din nefericire pentru cei care au sperat că o vor vedea în concurs, ea a refuzat din prima această variantă. Deși nu este fizic în America Express, ea este cu sufletul alături de o parte dintre concurenți și are chiar și o echipă preferată despre care a vorbit pe contul ei oficial de Instagram. Ei bine, criticul de modă susține echipa formată din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.

Nimeni nu se aștepta vreodată la o asemenea postare de susținere din partea Iuliei Albu, mai ales că a avut numai cuvinte de laudă la adresa Doinei Teodoru, despre care a afirmat și că este singura femeie în viață care arată mai bine decât ea cu un sombrero pe cap. În plus, a spus că atât ea, cât și partenerul ei de viață au nevoie de toată susținerea comunității sale și că este mândră de ei pentru curajul de care au dat dovadă, în clipa în care au decis să intre în concurs.

"Acesta este post de sustinere pentru una dintre persoanele mele preferate, actrita de un real talent, cel mai bun partener de rostogolit pe deal si practic singura femeie in viata care arata mai bine cu un sombrero pe cap decat mine.😂 Na ca nu am plecat in @asiaexpressromania Dar a plecat ea in America Express cu Scarlatescu - deci are nevoie de TOT suportul nostru. 🤪 El, Scarlatescu, el Nu poate cu sombrero, dar… Nu, tot in ea mi-e baza 😂. Vedeti ce faceti pe acolo, nebunii mei frumosi! Sunt tare mandra de tine, fata draga!", a scris Iulia Albu, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.