Irina Fodor este urmărită de ghinion în America Express sau cel puțin la această concluzie au ajuns cei care o urmăresc, după ce vedeta a povestit că a avut nevoie de îngrijiri medicale, la scurt timp după de a ajuns în Mexic. Prezentatoarea a postat chiar și niște imagini pe contul ei de Instagram, ceea ce i-a făcut pe admiratori să se îngrijoreze și mai tare pentru ea.

Irina Fodor a ajuns pe mâinile medicilor

Spre bucuria celor care au îndrăgit-o încă de sezonul trecut, Irina Fodor este tot cea care va modera anul acesta emisiunea America Express. Gina Pistol nu și-a putut lăsa fiica singură pentru mai bine de două luni și a preferat să îi fie aproape în primii ei ani de viață, pentru a nu rata niciun moment important. Vedeta s-a implicat în creșterea micuței încă de la venirea ei pe lume și nu își imaginează cum ar putea să plece de lângă ea, doar pentru a face parte dintr-un proiect, astfel i-a cedat locul partenerei de viață a lui Răzvan Fodor, pe care oamenii se bucură că o vor revedea pe micile ecrane.

De acasă, totul pare mult mai ușor, dar odată ajunsă acolo, Irina Fodor s-a confruntat cu niște probleme de sănătate. Din cauza căldurii din Mexic, cu care organismul ei încă nu s-a obișnuit, moderatoarea emisiunii de la Antena 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sinceră din fire și activă pe social media, vedeta nu s-a putut abține să nu împărtășească și acest moment cu fanii ei, chiar dacă nu era unul de care să se bucure. Aceștia și-au făcut griji pentru ea, dar din fericire starea în care se află acum Irina Fodor este una bună, după cum a dat chiar ea de înțeles mai apoi, în ciuda faptului că se confruntă cu o alergie pentru care este nevoită să urmeze și un tratament.

Cursa a început deja pentru cele nouă echipe care au acceptat provocarea de participa la America Express anul acesta. Fiecare își dorește să ajungă primul la Irina Fodor, pentru a se putea bucura de toate avantajele din concurs, dar rămâne de văzut care dintre ele s-a descurcat cel mai bine și totodată care va fi echipa care va câștiga marele premiu al îndrăgitei emisiunii de la Antena 1.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe contul ei oficial de Instagram.

Aproape zilnic, Irina Fodor postează imagini din Mexic pe rețelele sociale de care fanii ei se bucură enorm și care adună mii de aprecieri în mediul online.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.