Mama Geta a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, după ce fiul ei și mama copilului s-au întors din Turcia, mai ales că nici măcar ea nu știa că el a vrut să plece departe de casă cu scopul de a-i cere mâna Danielei Iliescu. S-a bucurat enorm pentru ei și, cel mai probabil, așteaptă nerăbdătoare ziua nunții băiatului ei.

Mama Geta, despre cererea în căsătorie făcută de fiul ei

Culiță Sterp a cerut-o pe Daniela Iliescu în căsătorie într-un decor de vis, în Turcia. Artistul a organizat totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și i-a cerut mâna mamei copilului ei, care s-a emoționat foarte tare, dar care a spus DA din toată inima ei, așa cum era de așteptat. Nu au ținut acest eveniment important din viața lor doar pentru ei, ci au postat deja primele imagini pe Instagram alături de niște cuvinte care au reușit să îi emoționeze pe cei mai mulți dintre fanii lor.

Atât Daniela Iliescu, cât și Culiță Sterp sunt recunoscători pentru faptul că s-au întâlnit și că formează împreună o familie atât de frumoasă. Ziua de astăzi este și ea una importantă pentru ei, deoarece micuțul lor împlinește un anișor, iar tatăl lui a promis că va lansa o piesă dedicată lui. De asemenea, a scris pe contul lui de Instagram că îi va dedica o melodie și frumoasei lui partenere de viață, pe care a numit-o „Nu pot iubi alte femei”, dar rămâne de văzut când o vor putea asculta și fanii lui pe YouTube.

Mama lui Culiță Sterp, pe care toată lumea o știe drept mama Geta, a avut și ea ceva de zis despre cererea în căsătorie pe care a făcut fiul ei. Femeia știa că îndrăgostiții au plecat în vacanță pentru un timp scurt, dar nu avea nici cea mai vagă idee ce a pus la cale fiul ei, dar a fost foarte fericită când a aflat ce s-a întâmplat și a mărturisit că speră din tot sufletul ei să îi țină Dumnezeu la fel de fericiți pentru toată viața lor, pentru că merită.


„Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața!

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ”, a declarat Mama Geta, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.