Ștefania Ștefan, fosta concurentă de la Survivor România, a povestit care sunt planurile sale în ceea ce privește banii pe care i-a câștigat în timpul emisiunii. Tânăra știe bine direcția pe care ar vrea să meargă în viitor și este mândră de iubitul ei care nu doar că i-a fost alături trup și suflet, dar își dorește să și paticipe.

Ștefania Ștefania, despre planurile pe care le are cu banii de la Survivor

Ștefania Ștefan a fost una dintre cele mai puternice și apreciate concurente din cadrul emisiunii Survivor România și chiar dacă susținătorii ei au avut mare încredere că va ajunge până în finală sau că va ajunge acasă cu marele premiu al competiției de la Pro TV, acest lucru nu s-a întâmplat. Momentul eliminării sale din emisiune a fost unul neașteptat și dureros atât pentru ea, cât și pentru cei din fața micilor ecrane. Partea bună este că a reușit să câștige o sumă considerabilă de bani pe care vrea să îi investească în cariera sa de streamer.

„Mă bucur că am rezistat atât în competiție, am fost dedicată și determinată pe fiecare traseu, iar din banii pe care am reușit să-i strâng în această perioadă, o să investesc o parte în cariera de streamer.”, a declarat Ștefania Ștefan, pentru fanatik.ro.

Întrebată cum a fost cucerită de iubitul ei, fosta concurentă de la Survivor România a spus că a reușit să îi fure inima cu sinceritatea de care a dat dovadă, cu sufletul, dar și cu personalitatea lui unică. Ea mai zis și că se aseamănă foarte tare cu el și tocmai acesta este lucrul care i-a unit și mai tare. În ceea ce privește competiția de la Pro TV, partenerul ei de viață este de părere că este o experiență unică și își dorește și el să participe. Fosta Războinică a avut parte de foarte multă susținere din partea lui din momentul în care s-a înscris și până la final, ceea ce a fost foarte important pentru ea.

„Iubitul meu m-a cucerit cu sinceritatea, sufletul și personalitatea unică. Ne asemănăm și avem foarte multe în comun. Despre competiție a spus că este o experiență unică și că ar vrea și el să participe. M-a susținut trup și suflet din momentul în care am aplicat pentru competiție și am primit telefon să merg la casting. El a fost mereu cu mine în toate drumurile către Bucuresti și a fost lângă mine până la ultima vedere la aeroport, înainte de plecare. Îl iubesc cu toată ființa mea.”, a mai povestit ea, pentru sursa menționată anterior.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.