Showbiz 26 Mai 2022 09:28 de Diana Oprișan
Ștefania Ștefan a povestit că este devastată din cauza eliminării de la Survivor România, mai ales că totul s-a întâmplat într-un moment în care nu se aștepta. A fost, de asemenea, prima dată când a primit o nominalizare din partea colegilor și nu știa dacă are sau nu parte de susținere din partea celor de acasă.

Ștefania Ștefan, devastată după eliminarea de la Survivor

Ștefania Ștefan a fost una dintre concurentele din linia de start de la Survivor România, care s-a făcut remarcată de-a lungul concursului datorită punctelor pe care le-a adus pentru echipa ei, motiv pentru care nici măcar nu a fost nominalizată până în clipa în care au început luptele inviduale. Strategia tuturor constă în eliminarea celor mai buni și puternici dintre ei, pentru a avea mai multe șanse de câștig în marea finală, care va putea fi urmărită pe data de 31 mai, pe Pro TV, de aceea a și fost dată afară chiar ea.

Având în vedere că premiul oferit este în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro, fiecare dintre ei și-l dorește și luptă cu toate armele pentru a pune mâna pe el. Ei bine, visul Ștefaniei s-a năruit, în momentul în care moderatorul emisiunii de la Pro TV a anunțat că ea este cea care va pleca acasă, cu doar câteva zile înainte de a se afla marele câștigător. Fosta Războinică și-a stăpânit cu greu lacrimile, iar la câteva zile după ce și-a luat la revedere de la colegii ei, a dat și câteva declarații despre experiența de care a avut parte. Se pare că tânăra a fost atât de supărată din cauza eliminării sale, încât nici nu a putut să doarmă sau să mănânce așa cum trebuie.

“Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea. Nici măcar nu pot explica în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri.”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România, pentru click.ro.

Întrebată cu care dintre colegii ei va ține legătura după ce va ajunge acasă, ea a ținut să specifice faptul că va vorbi cu toți cei care își doresc lucrul acesta, pentru că are cei șapte ani de acasă și mult respect pentru fiecare dintre ei. De asemenea, fosta Războnică a povestit că a reușit să slăbească 10 kilograme și că încearcă să mănânce sănătos, deși este tentată să nu facă lucrul acesta având în vedere că a stat fără hrană multă vreme.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

“Sunt genul de persoană cu cei 7 ani de acasă, care are respect pentru cei din jurul ei. Cine își va dori să păstrăm legătura, o voi face cu brațele deschise. Cu siguranță, întotdeauna va fi loc de bună ziua pentru oamenii alături de care am stat atât de mult timp, poate chiar mai mult decât cu întreaga mea familie la un loc.”, a mai zis ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.