Showbiz 23 Mai 2022 12:58 de Diana Oprișan
Ediția de seara trecută a emisiunii Survivor România a fost un plină de surprize atât pentru concurenții rămași în concurs, cât și pentru cei care i-au urmărit din fața micilor ecrane. Au început probele individuale, cele la care fiecare dintre ei a visat, la un moment dat, să participe, dar de care s-au bucurat doar cei mai buni dintre ei.

Ștefania nu a ajuns în marea finală Survivor

Ștefania Ștefan a fost una dintre veteranele de la Survivor România. Este, de asemenea, singura concurentă dintre fete care nu a mai primit nicio nominalizare până la momentul actual și asta doar datorită faptului că a fost foarte, foarte bună pe traseu și pentru că a adus multe puncte pentru echipa sa. S-a temut de acest moment, de parcă ar fi presimțit că în momentul în care unul dintre colegii ei o va propune pentru eliminare, lupta ei în cadrul emisiunii va ajunge la sfârșit.

Cei care luptă pentru marele premiu le-a ales pe Elena Chiriac și pe Ștefania Ștefan pentru a pleca acasă, iar votul campionului zilei și anume Marian Drăgulescu a mers către Ionuț Popa, care are parte de o mai mare susținere decât s-ar fi așteptat rivalii lui. Din nefericire, cea care nu s-a bucurat de voturile telespectatorilor a fost Ștefania, care a părăsit competiția plângând.

Chiar dacă nu a ajuns în finală așa cum spera, fosta Războinică se va întoarce acasă cu nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de euro, având în vedere că ea ar fi negociat să primească 1000 de euro pe săptămână și a rezistat în Republica Dominicană 18 săptămâni. Deși unii dintre fanii emisiunii de pe Instagram susțineau că nu o au la suflet pe Ștefania, au regretat enorm faptul că a fost eliminată din competiție când mai era atât de aproape până la final și au afirmat că este trist că ea a fost nominalizată, deși unii dintre cei rămași se află acolo doar datorită punctelor aduse de ea.

„Astăzi parcursul Ștefaniei la Survivor se încheie.. 😫 un consiliu cu multe lacrimi și cu o mare părere de rău. 😭 Mulțumim pentru toate voturile de pana acum și pentru susținere. 💙 Rămâne o adevărata supraviețuitoarea și știm cu toții asta!”, este mesajul din dreptul imaginii de pe contul de Instagram Ștefaniei Ștefan.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...


”Până acum toți spuneați pe aici să plece Ştefania că nu vă place de ea. Acum spuneți că trebuia să rămână. Nici voi nu ştiți ce vreți”, ”La ce performanțe a avut Ștefania de la început pe primul loc, merita să rămână între ultimii 4 măcar. Nu să fie eliminată în prima seară de individuale”,

”Trist, din păcate mulți sunt încă în concurs datorită Ștefaniei, au mâncat și au ajuns până aici pe punctele aduse de ea, păcat, Ștefania capul sus ești mai mult o învingătoare pentru noi decât o supraviețuitoare. Felicitări pentru tot parcursul tău!👏”, ”Concurentul cel mai bun din Survivor Ștefania părăsește competiția”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, după eliminarea Ștefaniei din competiție.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.