Showbiz 23 Mai 2022 08:08 de Diana Oprișan
Emisiunea Survivor România se apropie cu pași repezi de final, iar regulile jocului s-au schimbat radical. Lupta devine una din ce în ce mai strânsă, iar concurenții trebuie să demonstreze mai tare ca oricând că ei sunt cei care merită să câștige marele premiu în valoare de 100 de euro pus la bătaie. Din nefericire, pentru Ștefania Ștefan jocul a ajuns la final mai devreme decât s-ar fi așteptat.

Eliminare surpriză la Survivor România

A mai rămas un singur pas până la marea finală a emisiunii Survivor România de la Pro TV, iar concurenții trebuie să dea tot ceea ce au ei mai buni în cadrul probelor individuale și să demonstreze că ei sunt cei care merită titlul de Survivor, dar și premiul în bani care nu este deloc unul mic. Ei bine, înainte de a afla deznodământul, cei rămași în concurs sunt supuși unor probe individuale după cum urmează: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala. În urma acestora, se află numele marelui câștigător al zilei, care pe lângă faptul că obține imunitate personală, se bucură și de o recompensă pe măsura așteptărilor, cea de seara trecută fiind o vizită în Santo Domingo alături de doi dintre colegii lui, alegerea stând doar în mâinile sale.

În semifinala celei mai recente ediții ale emisiunii au ajuns Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan și Alex Nedelcu. Aceștia au intrat pe traseu de câte două ori, iar egalitatea a adus și departajarea concurenților. Toți cei patru concurenți au mai intrat o dată pe traseu, iar lupta finală s-a dat între Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu, fostul Faimos fiind cel care a câștigat proba și care s-a bucurat de o plimbare de vis prin capitala Republicii Dominicane și de imunitate. El le-a ales pe Elena și pe Ștefania să se bucure alături de el, iar acestea au apreciat gestul lui.

Ziua s-a terminat cu un consiliu de eliminare, în cadrul căruia au fost nominalizate Elena și Ștefania, dar și Ionuț Popa pe care l-a ales campionul zilei. Din nefericire pentru Ștefania Ștefania, lupta ei în concurs a ajuns la final, iar fosta Războinică și-a luat la revedere de la colegii ei cu lacrimi în ochi, spunând că este foarte mândră de tot parcursul ei.

Citeste si:
Ioana, eliminată din competiția „Bravo, ai stil!”. Primele...
Ioana, eliminată din...


„Totul este scris în cărți, poate atât a fost învățătura mea pentru mine, m-au schimbat multe lucruri în bine. Am dat tot ce am putut, sunt mândră”, a spus Ștefania, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.