Showbiz 19 Mai 2022 12:12 de Diana Oprișan
TJ Miles este nerăbdător să ajungă în țară, după eliminarea sa de la Survivor România. Uite ce promisiune i-a făcut lui Cătălin Măruță.

TJ Miles, primele declarații după eliminarea de la Survivor

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România s-a terminat cu plecarea lui TJ Miles din concurs. Foarte puțini au fost aceia care într-adevăr au crezut că el va fi cel eliminat, mai ales că până acum s-a aflat pe lista celor mai votați și apreciați concurenți și a scăpat de mai multe ori de eliminare. Dacă pentru unii a fost o surpriză plecarea sa din competiție, vloggerul a precizat că ar fi fost o reală surpriză pentru el, dacă ar fi reușit să scape și de data aceasta. Când prezentatorul emisinii de la Pro TV, i-a rostit numele, iar Tigrii s-au bucurat pentru faptul că Alex Nedelcu a rămas alături de ei și pentru că va ajunge la individuale, el a izbucnit în lacrimi.

Mai mult de atât, a ținut să îl felicite pe colegul lui pentru faptul că a reușit să îi convingă pe telespectatori să îl voteze, iar după ce s-a mai liniștit puțin și, de asemenea, după ce și-a recuperat telefonul a avut o intervenție în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță. În cadrul acesteia, fostul concurent de la Survivor a vorbit pe scurt despre experiența de care a avut parte și de care este conștient că este unică în viață.

TJ Miles nu s-a temut să recunoască, din start, că a avut un consiliu de eliminare greu, mai ales luând în considerare reacțiile pe care le-au avut Tigrii, după ce au aflat că el se va întoarce în România când mai era doar un pas până la luptele individuale, ci nu Alex Nedelcu. Mai mult de atât, înainte de a-și lua la revedere de la partenerul de viață al Andrei i-a promis acestuia că va merge la el în platou să povestească mai multe, imediat după ce se va întoarce acasă. Cel mai mare regret este, însă, că nu va putea merge în emisiunea sa cu trofeul Survivor în mână, dar cu toate acestea vrea să ajungă cât mai repede în România.

„Unicul și singurul Cătălin Măruță! Uite-mă, sunt proaspăt scos din junglă, a fost cea mai tare experiență. Am trecut printr-un consiliu greu de eliminare, mai ales reacțiile din partea Tigrilor.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Era mai bine să fiu cu trofeul în mână, dar sunt nerăbdător să ajung în țară. M-am dus cu un scop la Survivor, să îmi arăt inima, să arăt eu cum sunt, fără bijuterii, aur, haine scumpe.V-am dat inima pe un platou și chiar daca nu am câștigat, tot sunt un învingător. O să vin la tine să povestim.”, a declarat TJ Miles, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.