Delia și-a anunțat fanii de pe Instagram că are probleme serioase de sănătate și a făcut un anunț pe care multă lume l-a luat, inițial, foarte în serios. Îndrăgita jurată de la iUmor le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor ei de pe rețelele sociale cărora le-a spus că are de gând să demisioneze din proiectul de la Antena 1, dar partea bună pentru cei care se uită la emisiune de dragul ei este că a glumit în acest sens.

Delia, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Delia face parte din proiectul iUmor încă de la început, iar mii de oamenii au rămas mască, în momentul în care le-a zis că are probleme de sănătate din cauza faptului că stă destul de mult timp pe scaun, la filmări și că are de gând să demisioneze. Așa cum era de așteptat, a glumit în ceea ce privește plecarea sa de la Antena 1, dar nu a glumit și în ceea ce privește sănătatea ei.

Tot în spirit de glumă, vedeta a ținut să mulțumească emisiunii iUmor pentru spatele aproape curbat cu care s-a ales, dar și pentru cervicala pe care a dobândit-o după foarte mulți ani de filmări pentru acest proiect. După ce și-a speriat admiratorii vorbind despre demisie, ea a precizat că de acum înainte va sta în picioare la masa juraților, va fi mult mai activă, deoarece nu stă deloc bine pe scaun și drept consecință s-a ales și cu niște probeleme de sănătate serioase. Delia a atras atenția și asupra faptului că oamenii, în general, nu sunt făcuți pentru a sta jos.

„Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, le-a povestit jurata de la iUmor fanilor ei din mediul online.

Mai mult de atât, artista a mers să își facă niște analize de sânge, iar după aceea a avut niște stări nu tocmai plăcute care au venit la pachet cu oboseala și greața. Cântăreața face tot ceea ce îi stă în putință pentru sănătatea sa și tocmai de aceea încearcă să ceară ajutorul medicilor, ori de câte ori simte că este necesar. De asemenea, obișnuiește să aibă o viață activă, ceea ce o ajută din multe puncte de vedere.

Citeste si:
Israelul cere demisia secretarului general al ONU. Guterres:...
Israelul cere demisia...

„Mi-e greață, mi-e somn. Am fost de dimineață să fac niște analize de sânge și cred că de asta îmi e greață, altfel nu înțeleg de ce mi-e greață. N-am niciun motiv să-mi fie greață”, a mai zis Delia, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.